Der røk feriepengene….

For noen dager siden røk fryseren vår. Min datterdatter Silje kom på besøk sammen med en venninne og vi ville spandere is på dem, men isen var smeltet. Fryseren hadde avgått ved døden. Heldigvis var maten lengre nede i fryseren enda ikke tint så gubben og svigersønnen dro avgårde for å få tak i en ny. I løpet av en time etter at vi oppdaget skaden var den nye på plass. Problemet var at vi måtte vente et par timer før vi kunne fylle den opp og i mellomtiden var vi bekymret for at maten i den ødelagte ville bli helt ødelagt.

Nå hadde det seg slik at den gamle var så akkurat passe til å bruke som skjærebrett når jeg trengte å skjære stoff. Den nye er et fryseeskap og da egner den seg dårlig til det formålet. Snakk om flaks i uflaksen det meste av maten ble reddet og nå har vi et helt nytt fryseskap til bruk i mange år fremover.

I dag skal jeg møte min venninne Astrid på Heimdal for å ta en kaffe på “Sommerfuglen”. Jeg har vel nevnt det før, men Sommerfuglen er en kafe basert på at handikappede trenger en arbeidsplass. Mødre tok saken i egne hender og startet Sommerfuglen. Skikkelig koselig og vel verdt et besøk. Så skal vi ut å spise med barnebarna. Kjenner jeg dem rett blir det hamburger på Burger King.

Det blir nok en fin dag.

 

2 kommentarer
  1. Å det er kjedelig å måtte bruke penger på sånt…. men, men…. mitt fryseskap tok kvelden for noen år siden – jeg hadde vært borte en helg, og det var et godt lag med vann på gulvet i vaskerommet, luktet pyton gjorde deg også….. Godt dere fikk redda maten! Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg