Dagene som kom og gikk….

Det regner og regner så den planlagte sykkelturen i dag for bare vente. Nå må jeg fri til gubben om han kan kjøre meg en plass for å kjøpe mere sytråd. Selv får jeg ikke kjøre nå på grunn av medisin med faretrekant. og buss skal vi jo forsøke å unngå. Sykkelen er jo egentlig et bedre valg, men ikke når det plasker ned ute. Det var slik i går også så da fikk jeg sydd en god del og snart er en ny løper ferdig. Min vane tro blir det flere av alt og dette er den tredje med det samme mønsteret, bare i forskjellige farger. Så er aldri strikketøyet langt unna og uglesokker er på gang. Jeg har også fått tak i mønster på tovede hjertevotter.

I går hadde jeg hyggelig besøk av venninne Anne. For første gang på lenge ble det tent levende lys. En god prat, en hund som ville ha Annes oppmerksomhet, varme hveteboller og levende lys …….det kan ikke bli feil.

Det er noe med denne overskriften, man må ha innhold i alle dagene for de kommer og blir borte, gjør man ikke noe som føles bra, blir det nesten som å betale uten å få det du betaler for. En dag, to, tre…de kommer ikke tilbake, de er alle deler av det du har å bruke.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg