Bra i dag også….

Vi ventet uvær i går kveld, men nå ser det ut til å ha gått rundt oss. Litt kaldt enda slik tidlig på morgenen, men kanskje blir det i dag også. Begynner å bli litt bortskjemt med finvær nå.

Etter tre slappe uker hvor vi har vært bortreist er i gang med treningen igjen. Bør nok ikke slakke så lenge for da slår reumatismen ut i full blomst. Må nok være flink til å trene for å holde det i sjakk. Litt senere skal jeg på formiddags fødselsdag selskap til Kari. Så er jo snart denne dagen oppbrukt også.

Rundt oss er naboene i gang med hverdagene igjen, de kommer ut av de forskjellige oppgangene med eller uten unger, for å dra til barnehage og jobb. Selv sitter jeg i ro med kaffekruset mitt og er evig takknemlig for at det stresset er over for min del. Jeg liker morgenene nå…det aller beste med å være pensjonist…god tid om morgenen…kan ta en kopp kaffe til og sitte her å se på de som ikke har tid til det.

 

4 kommentarer
  1. vi fikk litt regn i går kveld og torden,men den store nedbørsmengden slapp vi,nå er det tørre veier og tåke ute,jeg skal på trening hos fysioterapauten i dag,må nok holdes vedlike ja.Ha en fin dag da

  2. Ja dette med trening er alfa og omega for meg også. har vært litt slakk en periode nå, og må bare komme inn i systemet igjen. Trening er veldig bra!
   Her har det kommet litt skyer nå – og det er meldt noe regn fremover. Men herlig het så fantastisk sommer vi fikk til slutt 🙂

   Ønsker deg en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg