Æsj flått.

Dit er mye flott i området rundt hytta vår. I går la jeg merke til at gubben hadde et rødt område på den ene foten og jaget han til legen. Hun kastet et blikk på det og sa: flåttbitt.  Det ble Pencilin kur og det var det. I morges oppdaget gubben et hissig rødt område på min legg. Sikkert et flåttbitt. Første gangen for min del og skikkelig ekkelt å tenke på at det stygge lille dyret har sittet der og sugd seg mett på mitt blod. Skikkelig ekle er de.

Så var det begravelse i går. En venn fra pensjonistforening forlot oss, det har vært mange nå, noe som kanskje ligger i sakens natur, men trist likevel. Det ble litt bedre da vi var i fødselsdagsselskap til Astrid etterpå.

Nå i dag skal vi ut på sykkel. Skal feste på tilhengeren og sykle for å kjøpe jord. Litt blomster må jeg ha på verandaen nå selv om det sies at det kan bli både snø og kulde igjen.

3 kommentarer
  1. flått er æsj ja,masse her hos oss også,utvikler det seg med ring eller mørk farge på deg også bør du komme deg til legen du og,en gang måtte jeg gå på pencilin i 6 uker,bedre det enn å bli skikkelig syk da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg