Advent.

Nå er det ferdig pyntet til advent. Egentlig ganske beskjedent, en ny adventsløper, en adventsstake, en amarilys, det skal bli en stjerne i vinduet i løpet av dagen og vi er klar for en fin tid. Selskaper og juleavslutninger står i kø fremover. I går var jeg på julebord hos min venninne Turid. Fire godt brukte damer, lammestek, vin og masse god latter. Etter hvert dro halvparten av damene på byen og jeg ruslet hjem til gubben, fornøyd med kvelden og selskapet.

 

I morgen tennes lysene på borettslagets julegran. Det blir julesanger og som vanlig stiller styret opp med nisse og godtepose til alle barn. Så er det adventskaffe hos Hege og Bjørnar. Jeg liker advent, kanskje til og med bedre enn julen. Jeg liker og bake og stulle hjemme og jeg liker å kjenne på forventningene.

 

4 kommentarer
  1. Så vakkert hos deg! Advent er jeg også glad i. Litt ekstra lys her og der både ute og inne, bake litt, litt granbar og bakst, gløgg og pepperkaker gir stemning. Kos deg!

  2. koslig hos deg men du får ha meg unskylt,jeg lo godt når jeg leste her,for du skriver 4 godt brukte damer,mon tro om du mente godt voksne damer ? godt med en god latter da,ha en fin søndag i morgen

  3. Jeg har nok også likt advent nesten bedre enn julen. Spesielt når jeg holdt på med kalenderen. Men i år skal jeg bare kose meg og slappe av hele desember. Tenke på meg selv, og lade batterier. Og kanskje tenke LITT på andre også 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg