Å slik går nå dagen….

Nå er vi godt inne i mars måned, men det er mere vinter enn det har vært tidligere dette året. Jeg venter på vår, tenker mye på årets første hestehov , lyse grønne spirer og kattlabber på trærne. Er helt ferdig for det nå. Min turvenninne Linda kaller meg lille Lerke etter den sangen som går slik; Å lille lerken ho har det slikt at ser hun en tuetopp fri for snjo, så setter hun i med sin finaste sang, så tror ho på vår med ein einaste gong. Jeg er vel litt slik at det minste tegn på at vinteren gir seg så er jeg der.

Dagene nå for tiden er gode med mange hyggelige samvær og sysler. Jeg har sydd masse, både sammen med Ella og nå med min datterdatter Silje. I går var vi på Orkanger for å spille bowling sammen med gjengen fra «Transporten». Gubben var best av gutta og fikk pokalen. Vi spiller bowling bare to ganger om året og da er det med middag etterpå.

I dag skal vi sy igjen. Denne gangen syr vi vesker. Så kommer min søster med Jon Snow som skal være her noen dager. Men aller først en tur til Stoff og Stil. Godteributikken nå om dagen sammen med andre stoffbutikker.

 

Her er Silje med sitt første syprosjekt. Ikke verst for en åtteåring.

Har sydd toalettvasker med Karo og Ella. Min i midten.

En noe enklere variant.

6 kommentarer
  1. skjønner godt att du er lei vinteren,våren fikk vi tidlig her hos oss,trærne bugner av puselabber og hestehoven har begynt å vise seg,så kom det litt snø,ikke mer en ca 2 cm da,men det la seg over blomstrane ,men tenker våren kommer fort når den først kommer hos alle .Flinke dere er å sy og puten til Silje var kjempefin,hun er ei flink jente

  2. Ja det har begynt å sprette ut litt i trærne her nå, og satser på at vinteren over Norge slipper taket sakte men sikkert nå. Solen varmer mer og mer for hver dag den skinner 🙂

   Dere er jammen flinke å sy!
   Flotte var de toalettmappene 🙂

   God tirsdag!

  3. Så flink ho er! Gøy å lære disse små noe “fornuftig”. Jeg holder på å lære mitt barnebarn på 10 å strikke. Du er jo blitt en mester i å sy ulike ting. Burde kanskje selge litt snart? 😉 Fin dag til deg.

  4. Vi er nok flere med deg som er lei vinteren, og leter etter vårtegn 😊 Ikke mye tegn til det her i Oslo, for nå snør og blåser det kraftig igjen.

   Så flinke dere er, både du og Silje 😊

  5. Så mye fint du lager om dagen. Barnebarnet ditt er jo super. Heldige henne at hun får forsøke seg. Jeg var også så heldig da jeg var liten at jeg fikk bruke symaskinen. Den har vært min venn siden, kan man si. Jeg syr ikke så mye mer, men den var veldig nyttig da ungene var små og inntektene ikke var så voldsomme. Kos dere videre mot vår og den lerkesangen passer nok på flere enn deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg