Å sånn går nå dagen….

Åsta og jeg. har gått morgenturen vår rundt i området hvor vi bor. Her er masse hunder. Må være noe bortimot rekord for hundehold i et avgrenset område. Koselig da og stoppe opp å slå av en prat slik på morgenkvisten i finværet. Vi kjenner hundenes navn, men ikke alltid eiernes. Så snakkes det om vert, om hundenes gjøren og laden.

Nå etterpå er det trening på programmet, litt avgrenset for tiden for handa tåler ikke så mye enda, den er hoven og litt vond. I morgen skal jeg i gang med fysioterapi så da begynner det å gå rett vei håper jeg.

Så skal jeg til byen for litt egenpleie. Forpleie og farging av bryn. Det unner jeg meg slik aven og tilen. Gubben er dratt på hytta med materiell til å skifte tak, blir vel arbeid på han en stund fremover. Men slik er det med en gammel slitt hytte, den trenger litt kjærlig omtanke i mellom.

 

4 kommentarer
  1. er vel slik med hunder og eiere som mennesker med barnevogn,lett å komunisere med ting en har til felles da ja :=) synd hånden skal være vonde da,håper det går over snart,med litt forsiktig trening så blir det nok bedre sakte men sikkert :=)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg