Juleselskap hos Gerd.

I går kveld var det stort juleselskap hos søster Gerd. 34 gjester alle familie med respektive. Rimelig stort antall gjester i et privat hjem, men det gikk veldig bra. Tradisjonen tro var det kurvfest så alle hadde med mat og drikke. På denne måten får vi stor variasjon i menyen. Mye godt var det i hvert fall.

Det er også tradisjon å ha gavelek i juleselskapet. Alle har med en innpakket gave hver som vi senere slår terning om. Først får man velge gave etter hvert som man slår seks. Når alle har fått hver sin gave pakkes alt opp og så bestemmer man en tid, i går var det femten minutt. I løpet av den tiden kan man  ta gaven fra den man ønsker hver gang man slår en sekser.  Fullstendig kaos blir det med så mange personer som skal ha de samme gavene. Selv fikk jeg ingen til ):  Men moro er det!!!!

I dag var jeg tidlig opp på tur med Terry. Mange varmegrader enda og vanskelig å tro på vinter. Koselig å gå slik tidlig på morgenen, mens lysene i de tusen hjem kommmer på og advenstkranser og juletrelys varmer opp inntrykket av en feilslått vinter.  Nå skal vi bare kose oss å slappe av resten av dager før nyttårsselskap hos Anne Lise og Kalle.

Skal legge inn noen flere julenisse på mammas julenissehjemmeside.

1 kommentar
  1. Fantastiske tanker du har.

   Jeg vedder at dine tanker en dag kommer til å vinne den prestisjetunge Pulitzer-prisen.

   Fortsett å skrive dine viktige tanker til oss dine trofaste lesere, for maken finnes ikke, du visjonære stortenkende menneske.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg