En dag i september

106753-14

Bildet viser utsikten fra hytta vår på Hellandsjøen.  Tar vi båten litt lengre ut kommer vi til Hitra. 
Vi bruker mye tid på hytta. I år har vi vært på hytta flere helger og hele ferien (4 uker) Vi kjeder oss aldri. Det er mye å finne på, vi går en tur til puben eller tar en tur med båten utover skjærgården. Jarle har mye famiilie her så det er ikke langsomt. Dersom vi får fisk gjør vi opp den på vei hjem og får en horde med måker etter oss. Det er et fint syn når vi sakte tøffer inn mot land og himmelen bak oss er dekt av sultne måker. Jeg elsker måker. Kanskje ikke når de spiser av bordene eller tigger mat  i byen. Men i sitt rette element er de vakre.

Med det fine været vi har i helgen angrer vi litt på at vi ikke dro utover, men vi har det fint likevell. Jeg startet dagen tidlig med å lufte Terry. Det var en fin høstluft og ingen andre var ute enda. Vi ruslet i fred og fordraglighet en halvtimes tid. Koste oss like godt begge to tror jeg. Mange synes det er strevsomt å ha hund. Det er turer i all slags vær og man blir avhengig av dem. Jeg ser motsatt på det. Vi hadde nok gått glipp av mange fine turer uten Terry. Kaffen og avisen tok sin tid, det er deilig med morgnene når ingen ting haster og ingen maser. Klokka halv ellve dro vi til KBS for å møte lørdagsgjengen. Litt shopping ble det denne gangen også. Har problemmer med å holde lommeboken lukket, men det er greit ingen sure miner fra min bedre halvdel så da så……
 
Nå har vi vært enda to turer ute og gått og skal til å ordne oss. Vi er bedt på lammelår hos Dag og Wenche. Det skal bli godt, jeg elsker lammekjøtt.  Fortalte Wenche at hun kunne lese i bloggen min om hvoordan jeg likte maten. Så nå har hun prestasjonsangst sier hun.  

Livet er herlig en lørdag i september når alle jeg er glad i har det bra og vi kan pynte oss for å dra ut å få et godt måltid i hyggelig selskap.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg