3 millioner folk…..

I går var jeg på loppemarked på Bispehaugen skole som er en av mine gamle barneskoler. 300 millioner mennesker prøvde etter beste evne og komme frem til bodene med alle loppene. Man ble skjøvet rundt og frem og jeg fikk et skikkelig anfall av klaustrofobi. Nå fikk jeg med meg et par tre ting og var rimelig fornøyd med å komme ut av det med en nesten like velfødd lommebok og livet i behold. Spennende da og seg kunne nok ha gått der et par timer om bare det ikke var så mye folk.

Åsta, Jon og jeg er tidlig oppe i dag. Vi har vært på dagens første luftetur og slapper av nå med litt PC tid og et stort krus med nytraktet kaffe. Jeg vet ikke helt hva dagen bringer, men i ettermiddag kommer min datter Hege og hennes gjeng på fårikål. Det regner igjen, men jeg må bare ut å få litt frisk luft likevel.

I går gjorde jeg ferdig stjerneløpere og fikk sydd lukkekanten på Me without you teppet. Det betyr at jeg kan starte på noe helt nytt. Ingen ufoer (uferdige objekter) som ligger der og fremmer dårlig samvittighet. Det er en treat i seg selv.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg