Dårlig sjåfør???

I dag ble jeg forfulgt av en illsint mann i en hvit Volvo stasjonsvogn. Han hadde parkert ved siden av oss på kjøpesenteret. Vet ikke hvorfor, men da vi kjørte ut fra parkeringsplassen stod han ved siden av bilen og viste meg fingeren. Jeg spurte min datter, som var passasjer om hvorfor han reagerte på denne måten, men hun hadde ikke lagt merke til noe som kunne føre til en slik reaksjon.  

Han satte seg i bilen og kjørte etter oss et stykke til en matvarebutikk hvor vi hadde tenkt å handle. I det jeg var i ferd med å parkere kom han springene og stoppet utenfor bilen min. Jeg kunne se at han brukte kjeft, men jeg hørte ikke hva han sa. Akkurat da jeg skulle rulle ned ruten for å høre hva han ville spyttet han en stor klyse på vinduet og gikk.

Etterpå har jeg forstått at jeg antagelig hadde kjørt på en måte som provoserte han. Jeg er en rimelig vant  sjåfør, har kjørt mye bil over mange år, men er nok ikke noen supersjåfør. Men den reaksjonen er for meg helt uforståelig. En voksen mann som spytter på en bilrute i sinne. Selv ble jeg veldig oppskaket og litt redd. Sitter nå trygt hjemme og lurer på hva var det som skjedde? Hvordan kan noen finne på å oppføre seg slik!!!!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg