Sølvbrylupp

I går var vi i selskap for å  feire Atle og Heidis 25- års bryluppsdag. Det ble som seg hør og bør en stor begivenhet med 63 gjester til middag og dans.

Atle og Heidi har god grunn for å feire  Ikke alle klarer å holde sammen så lenge. Noen ganger går det bra til tross for skilsmissestatistikken viser at noen ikke er like heldig. Jeg hørte nylig noen sa at de var i mot skilsmisse. Jeg for min del har aldri noen sinne høst noen har vært for det. Men man kan la være å strø salt i sårene til de som av forskjellige årsaker velger andeledes. 

Atle, Heidi og 5 barn lever et godt liv sammen. De har vært heldig eller flink og bevart kjærligheten. Noen ganger så går det ikke. Men man kan få et godt liv likevell enten alene elller med en ny partner. 

I dag slapper vi av. Har vært å kjøpt nye støvletter. Det er kommet snø og vi fryser på føttene. Nå lager vi pizza og skal kose oss med hjemmelaget mat og et glass rød vin.   Snart kommer min onkel Halvvard på  besøk som vanlig på lørdagskvelder. Han spiser, drikke kaffe og sovner i godstolen. Kl. 22.00 våkner han og tar bussen hjem. Høres det kjedelig ut? Ikke i dag. I dag er det godt bare å sitte og slappe av.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg