Flere ender i dammen

Nå kan man lett komme til å tro at jeg har fått ender på hjernen. Men jeg har vært oppriktig bekymret og har også spurt meg for om hvor det kan ha blitt av dem. Tidligere i år var det 32 ender i dammen. Vi telte dem hver gang vi var der og antallet var omtrent det samme.  Så en dag var det bare 14, neste gang bare tolv. Hvorav bare to var hanner. I går var gleden stor da vi ved ankomst dammen kunne telle 20 ender med et stort flertall av hanner. Ingen hadde tatt dem og  ingen hadde spist dem. Da vi fant frem brødet for å mate dem, kom det enda 5-6 hunner flyvende. Vet veldig lite om ender, men  26 ender er bedre enn 12 det vet jeg. 

Ellers har vi hatt en suverent høstvær og jeg nyter hver time jeg kan være ute. Sykkelturen til og fra arbeid har for vane å begynne å bli tung på denne tiden, men nå er det en ren nytelse. I kveld skal vi til Astrid på kafe. Får jeg tid kan det være jeg tar en tur for å se etter endene "mine". Kanskje de siste også har dukket opp.  

Foresten vil jeg nevne at mitt yngste barnebarn er svært fremmelig. I en alder har fire måneder har han klart å kaste ned videokameraet foreldrene hadde lånt for å ha levende film av hans uttikling. Tror ikke de fikk med seg nedkastingen, men jeg lo litt likevell.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg