En fin dag

I dag er det stille her. Jarle er på jobb og jeg sitter her uten noe spesielt som må gjøres. Det er fremdeles mildt i været og debatten om at dette kan være menneskeskapt har blusset opp igjen. Terry og jeg har gått runden. Han har mange firbente venner som vi møter titt og ofte.. Det er Leo, Mini, Ego og mange flere. Helst liker han damene og nå som åtteåring har han endelig forstått t damer trenger kurtise. Så nå er det en forsiktig og gentlemannaktig tilnærming, nuss i munnviken før han tilater seg selv og snuse på dem. 

Det ble koselig i går med 14 til middag og fult kaos. Her er egentlig ikke nok plass, men det er jo moro likevell..  Maten tror jeg ble rimelig god og det virket som folk trivdes. I  er vi bedt  bort på middag. Det er enda bedre, bare å gå  til dekket bord, er luksus.   

Er litt lat i dag, men skal ta meg sammen nå og begynne å virke. Etter en dusj kommer nok arbeidslysten. Må en tur på jobb i løpet av dagen. Men bare for å gå gjennom posten for å se om det er noe som haster.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg