En ny dag!

Holy shit! A new day! It`s a miracle!

Jeg lever enda hurra…. Egentlig litt flaks, leser alt for mange dødsannonser for "unge" folk.  Det virker som om man enten dør alt for ung eller så blir man utgammel. Vet ikke helt når man kan begynne å si man er på overtid…. eller hvem det er som tildeler deg din tid på jorden, eller om det bare er tilfeldigheter, men uansett er jeg glad jeg er her i dag.  

Dagen i går ble hektisk. Det var plenty arbeid som ventet etter fridagen på fredag, så dagen gikk fort. Så var det å forte seg hjem for å lufte Terry, lage middag, ut på ny tur og til slutt  årsmøte i en av transportarbeiderklubbene. Kom hjem kl. 10.00 og ble som vanlig sittende alt for lenge. I dag  skal vi prøvekjøre bil. Liker vi den skal vi bestille, men uansett får vi den ikke før tidligst i juni. 

I dag er det kjempefint vær. Minus to grader, klart og fint.  På morgenturen brukte jeg joggesko med pigger. Leste i avisen i dag morges at det var masse benbrudd for tiden. Er litt forsiktig for kneet er enda ikke helt bra. Orker ikke sitte rolig seks uker med gips så da så…. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg