Namsostur med mere

I går satt jeg hele dagen som meddommer i byretten. Kom hjem i femtiden og spiste kald mat før jeg måtte springe for å møte Linda. Som vanlig ble det tur til andedammen. Vi er litt bekymret. Av de opprinnelige 32 ender er det nå kun 12 igjen. Av dem er det ti hunner og to hanner. Det skulle bli rundt regnet fem damer til hver. Men når jeg tenker nærmerer etter har de ikke så mye annet å gjøre så det går vel bra. 
 
I dag har jeg kjørt til Namsos. Skulle besøke en bedrift der. På hjemveien skulle vi innnom Steinkjer for  å overekke støtteerklæring og blomster  til en dame som var i streik på Jernia i Steinkjer. Streiken var avblåst og vi dro videre til Inderøya hvor vi også skulle ha et møte med medlemmer i en bedrift der. Har akkurat kommet hjem.
 
Skal vaske og rydde litt og så skal jeg se Jakten på  kjærligheten. Liitt romantikk må det være. I hvert fall et lite håp. Jeg fryder meg for de som blir med og sørger med de som blir sendt hjem. Litt surt for de som får fyken i full offentllighet . Skulle vel egentlig ikke være underholdning slikt, Men grensene for hva vi ser på flyttes hele tiden.  Kaffe og is nå så kan vi sette oss godt til rette for å bli underholdt av noe som egentlig ikke burde være underholdning.      

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg