Trivsel og julefeiring i Trondheim

Hadde en fin kveld i går til tross for at vi to feiret alene, for aller første gang. Vi spiste ribbe med sprø god svor og koste oss med øl og aqevitt til maten. Kaffe med likør til meg og konjakk til Jarle. Var ikke det minste langsomt for meg i hvertfall. Fikk massevis av julehilsner både per sms og telefon. Britt, Pål og Håkon var innom på ettermiddagen en tur. Håkon har vokst mye siden sist vi så han, men er fremdeles verdens søteste barnebarn. Det er også Liv Maria og enda ufødde BoBo. Søtest er nok også alle andres barnebarn,  slik er det bare. Jeg blir foresten rørt av alle barn. De er så forsvarsløse og overlatt til voksnes gjøren og laden på godt og vondt. Det er vel morsinstinktet som gir utslag. Snakket nylig med en psykolog som kunne fortelle om ny forskning på  barn under ett år og deres reaksjonsmønster. Vi har i henhold til dette masse og lære. Heldigvis vil alle foreldre gjøre best mulig for sine barn så som regel blir det bra.

Jarles julegaver viste til fulle at han har vært lydhør for alle hint i advenstiden. De viste også at han har mye omtanke for sin, noe godt brukte kone. Ellers var årets julegaver bøker og engler i alle fasonger. Har samlet en tid på engler og mange har nok  fanget opp at det var et julegaveønske. I dag har jeg studert dem alle og er i ferd med å finne riktig plass til dem i samlingen.

Venter middagsgjester i ettermiddag og skal forberede maten litt før dagens tur i frisk luft. Det er en fin dag i Trondheim, men ikke noe tegn til snø og vintervær enda.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg