Julestemning i Trondheim

I dag er det julaften. Deilig at det er søndag slik at vi har fri hele dagen. Nå kan vi slappe av i et nyvasket julepyntet hus. Terry skal få seg et julebad før vi tradisjonen tro skal på kirkegården.  Gleder meg til det. Stemingsfult på kirkegården med alle lyslyktene som lyser bortover den store plassen. Her kan jeg minnes mine snille besteforeldre, tanter og onkler som er gått bort. Min søster Tone har den samme oppgaven på Støren hvor mine andre besteforeldre ligger. 

I kveld blir det ribbe og julegaver. Vokser aldri fra spenningen med innpakkede gaver. Men enda mer moro å gi bort. Når man er heldig og finner noe som faller i smak.   I kveld blir det bare Jarle og jeg, men resten av jula går i ett med julebesøk.  Skal ha midddagsgjester både i morgen ogg dagen etter. Litt av meninngen med julen for meg, Det å  være sammen med familie rundt et fint dekket julebord og med god mat. Jarle har vært ute med mat til fuglene. Litt ekstra er innkjøpt til dem. Nå kryr det av sidensvans i treet. Når de er forsynt for vi fylle på llitt til gråspurven.

I går var det mandelgrøt hos min søster Gerd. Vi var 14 personner til middag. Gerd får aldri nok besøk. Hun elsker å lage selskap og alle er alltid velkommen dit. Bordet var fint dekket og hun hadde kokt julegrøt av 6 liter melk. Hadde det kjempekoselig og hadde liten lyst til å dra hjem. Men hjemme ventet nissejenta som ønsket å bli ferdig til jul. Nå skal jeg bare feste hodet litt bedre, strikke ferdig sjerfet hennes og fikse håret så er hun ferdig. Kommer snart bilde så dere får se.    

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg