Stakkar meg

Kveldsturen med Linda i går endte med knall og fall. Men det sies at mosjon er sundt så da så…… Jeg hørte at det small da kneet ble vridd i motsatt retning av der resten av meg datt, det gjorde vondt!!!!!
Men etter litt ga det seg litt og jeg gikk de siste 2-3 kilometerene hjem. Vondt var det, men jeg kom da hjem. Hege som er sykmeldt på grunn av prolaps i ryggen kom innom. I følge Jarle var det et tragisk syn der vi gikk sammen bortover gulvet. Ut på kvelden ble det værre og værre og utover natten skikkelig vondt. Ikke så mye som en paracet i huset, konstaterte jeg etter en nattlig leteaksjon. For å si det sånn, det ble ikke så  mye søvn. Natten ble lang og mørk.  

I dag skulle jeg til legesenteret for å montere en blodtrykksmåler. Da fikk jeg snakke med legen. Etter å ha undersøkt kneet, sa han at det var menisken og leddbåndet som var røket. Da bar det til røntgen. Så nå sitter jeg her, i beste fall vil jeg måtte ta det med ro i 2 uker …i verste fall seks. Stakkar meg!!!  Heges krykker i garasjen kommer endelig til nytte, der sparer jeg 400 kroner. Med egenandeler her og der og medisin blir det litt likevell.   Herregud hvor jeg syter, pyyyyse. Men i dag er det faktisk litt synd på meg…….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg