Tur til Østersund

Har nettopp kommet tilbake fra Østersund, eller Harrytur som det også kalles. Vi reiste sammen med min søster Gerd, svoger Kjell og søte niese Mette. Reiste fra Trondheim og nydelig høstvær med nabotoget i går ettermiddag. Da vi kom til Storlien var det uvær og snø. Snøen var bløt og tung slik at kjøreledningene til toget var blitt  revet ned og vi måtte ta buss resten av veien. Det var glatt og mørkt og sjåføren snakket uavbrutt i mobil. Han var i full jobb med å administrere neste dags kjøring samtidig som han kjørte i 90 kilometer på det glatte føret. Merkelig nok kom vi frem i live.

Kom frem til hotellet i Østersund kl. 10.00 om kvelden skrubbsultne og bløte. Ble bare lenge nok på rommet til å skylle ned litt vin før vi dro ut for å lete etter en plass og spise. Maten var vel verdt og vente på, det beste jeg har spist på lenge. 

I dag har vi trålet Østersund butikker, uten at det ble noe stor handel. Da vi kom på stasjonen for å ta toget hjem stod den samme bussen med den samme sjåføren og ventet .Buss igjen til Storlien, tog resten av veien. Hjemme rundt ni og sitter nå og koser oss med kaffe og is.   Lykkelige uten harrymat, med litt innkjøpt vin og ellers bare bra.

Vi har hatt en kjempefin tur. Har ledd mye og koste oss sammen med Gerd og gjengen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg