BoB er en gutt!!!!

I går var vi ute for å se på barnevogn til barnebarnet som er på vei. Besteforeldre med dårlig økonoimi bør holde seg unna "Barnas Beste" ,er finnes alt ditt hjerte kan begjære av klær og utstyr til baby. Fristelsen blir stor og noe henger som regel med. Det er utrolig mye en liten baby trenger. Men det er moro også, å da så……

Hege og Bjørnar hadde vært på ultralyd og fått vite at alt så bra ut med lille BoBo. Det kom frem under ultralyden at det var en aktiv liten krabat. Nå vet vi at det er en liten gutt. Nå er det enda litt tid og vente, men den som venter på noe godt……..og bestmorhjertet banker varmt som seg hør og bør.

Det er kaldt i Trondheim og det blåser en kald bitende vind. Men det heter se at  det fins ikke dårlige vær, bare dårlig klær, så vi pakker oss inn og går ut likevell.  I kveld skal jeg og Linda gå tur. Vi går om det ryker eller fyker for å få den mosjonen vi trenger.

Det er influensatid og mye av vår aktivitet begrenses av dette. Et møte jeg skulle ha i dag ble avlyst på grunn av sykdom. Folk ligger strødd over alt og influensaen sies å være tøffere enn vanlig. Banker i tre og håper på det beste. Borsett fra at Jarle hadde en dag med omgangsyke har vi holdt oss friske.

Nå koser jeg meg med musikk. Kom til å tenke på sangen som heter "The wild rose" og lette gjenom alle cder jeg har  til jeg fant den.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg