Nyttårsaften!

Ja så er det nyttårsaften og på tide med nye forsetter. Tenker jeg litt på det så hadde det vel ikke gjort noe om jeg kunne spise litt bedre, trimme litt mere, være litt snillere, shoppe litt mindre. Men så er det slik med meg som med mange andre at selv om orsettene er mange og ikke vanskelig å finne, er de rimelig vanskelig å holde. Etter en uke settes badevekten bort for å si det slik. Kanskje forsettet skal være å ikke glemme forsettene etter noen dager. 

Et år er over…egentlig litt trist det om man kjenner etter, men et nytt står foran oss, nytt og ubrukt og med alle de mulighetene som bare ligger der i fremtiden og gjør livet spennende og full av nye muligheter. Kanskje skal jeg prøve meg på noe helt nytt det er så mange tilbud der ute som man aldri har utforsket. 

I dag kommer Hege, Bjørnar og barna på middag. En fin måte å starte det nye året på, selv om de nok ikke er her når nyttårsrakkettene skytes opp. 

Jeg skal egentlig ikke klage, men!

Den spyttkjertelen som skulle vært operert før jul har slått seg helt vrang. Det gjør seg utslag i at jeg går rundt og ligner til forveksling en hamster. Nå sies det at det aldri er så galt at det ikke er godt for noe og en liten slankekur etter julematen er vel sikkert ikke å forakte, men desverre er jeg ikke helt der at jeg ser den akkurat nå. Nå kler nok også hamsteren sin kinnpose bedre enn jeg gjør min, men det er ikke mye jeg kan gjøre med den saken nå. Frustrasjonsnivået er rimelig høgt for å si det slik. 

Nå er det heldigvis mye å glede seg over også og det er vel alltid greit å se litt på det for å få en bedre balanse. Været i dag er mildt og vi skal ut å gå tur. Det er en av mine favoritt ting. Gleder meg stort nå til at min lille silky terrier er leveringsklar for da er det tur sent og tidlig. Særlig i starten mens den skal lære å være husren. Enda tenker jeg mye på Terry, men trøster meg med at denne hunden ikke skal erstatte han, men bli en egen faktor i livet vårt. Nå tenker vi på navn og har nå noen i boka. Ser ut som om Pontus kan bli en favoritt, men vet ikke helt enda. 

Jeg kan drikke kaffe og kaffe er godt. Enda en ting på plussisden.

Jeg skal ta mitt nye kompaktkamera ut for å fotografere i dag og fotografere liker jeg. Tenk så deilig det er nå med det digitale som gjør at vi kan ta så mange bilder vi vil i forhold til før hvor man så dollartegnet hver gang man knipset et bilde. Et helt klart plusstegn der. 

Har man flere pluss enn minus skal man vel ikke klage……..

 

Litt bedre!

Det virker som om alle jeg snakker med om dagen er syke. Forkjølelsen som raser som en farsott sparer ikke mange, den har viss bestemt seg for riktig å ta tak og sørge for at mange nok får bruke noen dager på å pleie seg selv og sine. Likevel er det greit så lenge man vet at det går over snart. 

I dag skulle vi egentlig spise middag hos min søster, men tror vi står over denne gangen. Vi hoster såpass mye enda både Jarle og jeg så det blir ingen stas og sitte oppe i masse folk. Skal likevel prøve å komme meg ut en liten tur, trenger min daglige dose med frisk luft ellers så fungerer jeg ikke som  jeg skal. Det problemet løser seg i alle fall når den nye valpen kommer om noen uker. Da må man ut flere ganger om dagen enten det ryker eller fyker, men for meg er det faktisk en av fordelene med å ha hund. 

 

Not to doo på sosiale medier!

Det var helt herlig å våkne på morgenkvisten i dag. Jeg har sovet nesten hele natten. Nå prøver jeg å la være å hoste fordi det gør vondt langt nede i brystet. Likevel har jeg dratt meg til såpass at jeg tenkte å manne meg opp og dra til byen for å bytte en bluse. Så får vi se hvordan det går. Vi merket ikke mye til stormen i går kveld, men i dag ligger snøen som en ramme rundt soveromsvinduet og gjør det hele svært  idylisk. Noen ganger er man glad det er tak på husa. 

I dag skriver Adresseavisa om hva som irriterer andre mest på sosiale medier. Følte meg nok litt truffet. Merkelig nok så var mange av de tingene som var listet opp der det jeg liker å lese fra andre. 

1. Klageoppdateringer.  (en sjelden gang, men prøver å la være)

2. Kjedeoppdateringer og visdomsord. (liker dem jeg)

3. Skrytemeldinger om treningsbragder. (trener ikke)

4. Perfekt familieliv. (skyldig)

5. Nedrakking på familie og venner. (kunne ikke falle meg inn)

6. Meget detaljerte oppdateringer. (skyldig)

7. You Tube – videoer. (vet ikke hvordan man gjør det)

8. Middags-oppdateringer. (kanskje ikke så mye)

Men hvordan noen kan irritere seg over at andre har det bra skjønner jeg ikke. Og så må man vel kunne få lov å skryte litt synes nå jeg. 

Andre synspunkt?

 

 

Stakkar meg!

Nettene blir lange når man ligger å hoster hele tiden. Ikke før har søvnen tatt tak så våkner man igjen av hosten. Nå sitter jeg enda i morgenkåpen og har liksom ikke tiltak nok til å begynne dagen. Det er så koselig her med juletreet og alle nissene. Jeg har tyent levende lys på bordet og prøver så godt jeg kan å overbevise meg selv om at dagen har begynt og det er på tide å virke. Andreas som har sovet over er bestukket med barneTV. Han ser sjelden TV her i huset, men akkurat nå er det greit at han er opptatt med sitt eget en liten stund så skal vi snart spise frokost sammen. 

Jarle stakkar må jobbe, med en gang det er noen helligdager blir det ekstra mye jobb for dem som jobber med renovasjon. 

 

 

 

 

Æsj forkjølelse!

Det har vært en lang og utmattende natt med mye hosting og tett nese. Øynene verket igjen flere ganger og jeg måtte opp å rense dem. Det er rart med forkjølelse den blir alltid verre når man ligger i sengetøyet. Nå har jeg tatt et par Paracet og føler meg litt bedre. Skal gå meg en tur etterpå for å se om litt frisk luft kan ta knekken på ullen oppe i hodet. Enda er det stille ute, ingen biltrafikk og ikke et menneske å se. I morgen er det jobb og hverdag igjen for de som er nødt til det. Merkelig dette med hvor fort alt går nå om dagen. Føler meg ensten litt snytt når dagen er over. 

I dag er vi bedt bort på middag, men ellers har vi fint lite planer for juledagene. Jeg sitter og tenker på navn til valpen som skal komme. Det er mye å velge i, men det må være noe som passer til akkurat den hunderasen så vi får tenke litt mere. Har god tid, for den er ikke leveringsklar før i slutten av februar.  Nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for en valp. Terry er der enda i hjertet mitt og der vil han alltid være, men nå er det stort sett godt å tenke på han.