Da damene dro….

I dag har vi vår lokale versjon av "da damene dro". Det er årets begivnhet …..vennindetur til Stjørdal. I år er vi 7 stykk som skal bruke dagen på shopping før vi tar en god lunsj med noe attåt. Så tar vi toget hjem i god tid før skal vi danse begynner på TV.  

Denne turen begynner å bli en årelang tradisjon. Det startet med Turid og meg som ville ha en liten markering av at sykkelsessongen var slutt. Så har det kommet til en etter en inntil vi nå er 7 stykker.   Det er i hvert fall koselig å være sammen, kommentere hverandres innkjøp, hjelpe å finne den fargen som kler og det snitter som passer best. For min del bruker det ikke å bli den store handelen, men det er moro å gå å se. Så finner jeg bedre noe når jeg er alene eller bare to sammen.

I går hadde Jarle og jeg 38 års bryllupsdag. For meg er det helt uforståelig at det er så mange år. Men Jarle vartet opp, sin vane tro, med en overaskelse, et nydelig hjertesmykke med tilhørende øredobbler. Litt rart å tenke på, men vi har vært sammen siden jeg var 14-15 år. Vi giftet oss, med kongens tillatelse, da vi var veldig unge. Kanskje er det  slik at det kongen har ønsket …..skal bli. Så da så…

Borte bra, men….

Så er vi hjemme etter vår to dager lange tur til Østersund. Vi har hatt det fint, både været og omstendighetene ellers har vært topp.  Vi møtte også Eli og hadde et par koselige timer sammen med henne. Anne-Lise og Kalle syntes Hege hadde vært heldig med svigermor og jeg er fakstisk enig med dem i det. Eli er en trivelig dame og ikke hun har en sønn som vi har blitt veldig glad i.

I dag har jeg kjørt Terry til dyrlegen, han skal vaksineres og ta tannsten. Måtte sette han igjen der da han behøver bedøvelse. Terry liker ikke dyrleger, han vil ikke gå inn og han vil slettes ikke være igjen når jeg drar. Derfor sitter jeg her og synes aldri så lite synd på han. Jeg liker heller ikke å dra fra han, helt alene hos den skumle dyrlegen. 

I går ble vi invitert på middag hos Hege og Bjørnar, rakk akkurat å komme oss hjem før rørleggeren ringte på, men det var i hvert fall koselig så lenge det varte. 

Nå skal jeg sette meg ved symaskinen. Det er avkobling for meg i disse dager. Har nå så mange halvferdige arbeid at noe må gjøres ferdig. Så da så…..

 

Østersund….

Da er det to dager velfortjent ferie. Vi drar straks til Østersund for å kose oss et par dager. Badet er stort sett ferdig. Det mangler innrednig, men Jarle er en kløpper med flatpakker så er nok fort gjort. Gleder meg veldig til en tur nå, bare slappe av, ikke tenke på noe. Nå når vi har vært uten bad en ukes tid skal det også bli godt med en dusj. Så da så….

Ferie…..

Det er ingen spøk å ha ferie, i hvert fall ikke denne, men så har vi vel lønn for strevet eter hvert. Nå er det Jarle som bidrar mest, i beste fall  kan vel jeg beskrives som en kløne, jeg vet ikke helt hvor jeg skal holde og når jeg holder så holder jeg feil. Men jeg kan i hvert fall bidra med rydding og henting og så videre. Regner med å bli ferdig med oppussing av badet i løpet av dagen. Så da blir det jo ikke så ille likevel. Vi holder i hvert fall koken og har oppstart omtrent som en ordinær arbeidsdag, men det trenges nok en god forhandler i forhold til arbeidstidens lengde. Så kort sagt….ferie er ingen spøk, man burde ha en ferie etter ferien for å hvile ut.

I morgen drar vi til Østersund og skal overnatte en natt der.  

Hvem vet…

Fra og med i dag er det ferie. En hel uke som stort sett skal brukes til arbeid hjemme. I dag fortsetter vi med badet, men skal også ut¨å shoppe badeinnredning. Den planlagte turen til Riga ble byttet ut med to dager i Østersund, men så får vi jobbet litt mere intens de andre dagene.
 
Terry forstår ikke prospektet med ferie. Han er vant til å stå opp før kl. 06.00 og da skjønner ikke han…eller han bryr sge ikke….om at vi vil ligge litt lengre. Maset hans ble som vanlig belønnet med tur rundt Romolslia…. tidlig…alt for tidlig.  

Så håper jeg at det likevel kan bli tid til litt kos, det er jo ferie og hvem vet…