Noen bedre!!!

Når jeg sykler til jobb er det bestandig noen som sykler forbi meg, men også noen som jeg sykler forbi. Noen er raskere (de fleste) og noen ikke.
Det er egentlig litt merkelig å tenke på idrettspresentasjoner. Det settes stadig nye rekorder. Men hvor går grensen for hva som fysisk er mulig. På et eller annet punkt må det jo si stopp, helst før nullpuntet. 100 meter hekk på 0,1 sekund. En ting er helt sikkert, det blir ikke meg..de fleste sykler forbi meg….så da så….

Bankrise….

Nå går snart verden under. Banker går konkurs, hvem skulle kunne tro det. Sikkert som banken…nå er ikke engang det.. sikkert lengre. Nå er jeg ikke i å for seg så bekymret for bankene. For meg er det verre å vite konsekvensene det kan ha for folk flest. Se på amrikanerne for eksempel..vanlige folk som har hatt for vane å gjøre opp for seg…nå blir de kastet ut av husene på grunn av at de ikke klarer å betale lånene lengre.

Jeg er ingen finansell ekspert….jeg forstår ikke alle mekanismer som får økonominen og kapitalismen til å fungere. Men jeg skjønner at dette er krise…Heldigvis har jeg ikke masse aksjer og sparepenger å bekymre meg over. Så ordtaket “aldri så galt at det ikke er godt for noe” kommer fint til anvendelse her. Så da så….

På tur til Åre.

I dag har jeg vært sammen med AOF på tur til Åre. På bussturen hadde vi frokost før vi fikk en gjennomgang av kursplaner fremover. Egentlig helt greit. Over fjellet var det fint høstvær og mye fint å se. Verdt turen bare det….

Hekler for livet på sjalet mitt, men tviler på at det er nok garn. Tenkte meg innom byen på vei hjem i morgen for å kjøpe mere. Er en stund siden jeg kjøpte det så jeg håper bare det er mulig å få kjøpt mere.

Storm og regn!

I dag skal vi sule opp tidlig. Det har vært en svært våt helg og i natt har det blåst storm. Likevel har vi hatt en fin helg. Sett TV, lest og heklet. Vi har fått levert båten til service og skal hente den neste helg. Da slutter vi av sesongen samtidig og stenger av hytta til neste sesong. Det er bestandig litt trist, men også godt. Det kan bli litt slitsomt og tandere mellom to hjem hver helg. Ute er det et tykt lag med granbar over hele terassen, det regner ikke akkurat nå, men det blåser godt på sjøen. Terry har ikke vært på tur enda. Han liker ikke regnet og snur ved annekset. Det er godt og varmt inne for en gammel hund….så da så…