Web kurs.

I går var jeg i Oslo på WEb kurs. Kommer godt med når jeg skal begynne å lage nye hjemmesider. Det nye systemet stiller stor krav til en som har liten kompetanse på området. Kom kjempetidlig på jobb i dag. Vi skal ha styremøte kl. 10.00 og jeg skal ha et møte før det. Trenger derfor å få unna litt før arbeidsdagen egentlig starter. Nå når vi bare skal være to på kontoret utover en periode er det nødvendig med noen ekstra timer for å få ting unna.

I kveld kjører vi til hytta. Skal ut med båten, fiske, grille og kose oss. Herlig…..

Målfrid.

I dag hadde vi avskjedslunsj for min kollega Målfrid som etter 23 års ansettelse gikk av med pensjon. Jeg hadde invitert styret i foreningen og gjengen i grafisk som har kontor i det samme bygget. Selv har jeg har jobbet sammen med Målfrid i 23 år. De første årene var det bare oss to. Vi har hatt mange tøffe dager, men også dager hvor alt har vært fint. Blir nok rart etter så lang tid at hun plutselig ikke er der lengre. Men hun er blitt 67 år og ønsker seg vel litt roligere dager. Så da så…

Noen ganger er jeg ensom.

Noen ganger føler jeg meg ensom, selv i rom fulle av mennesker kan en voldsom ensomhetsfølelse komme over meg. Noen ganger synes jeg alt er for overfladisk og det mangler dype ekte følelser. Jeg er et følelsesmennekse, jeg gråter lett, jeg blir lett lei meg, såret, føler meg alene og ubeskyttet for alle verdens triste hendelser. Jeg blir lett overmannet og føler meg makteløs når triste ting skjer. I slike situasjoner er det viktig for meg at folk ser meg, at folk gir respons på disse følelsene, ikke bagatiliserer eller overser det.

Men som regel føler jeg meg verdsatt, sett, hørt og elsket. Som regel er jeg glad, takknemlig og føler at jeg blir satt pris på. Som regel føler jeg meg nær mennesker rundt meg, de jeg bryr meg om, elsket. Min bestemor sa alltid…”elsk meg lite og elsk meg lenge” for meg er det ikke slik, jeg må føle meg elsket hele tiden….trenger næring, nærhet for å trives, bare da er jeg lykkelig…så da så….

Hundeviskeren.

Der jeg går tur med Terry tidlig om morgenen er det en stor hegg full av fine hvite blomster. Treet har seks stammer og er rimelig stort. Når du kommer nær det slår lukten i mot deg. For meg er det lukt av vår og jeg gleder meg til hver gang jeg kommer dit.

Når jeg først er inne på tema tur og Terry…han er blitt gammel og egenrådig. Han stritter i mot når jeg velger vei og vil heller ta den andre veien. Han bjeffer på hannhunder, han bjeffer på trimmere, han bjeffer på staver og brett og alt som er skummelt.

Så en kveld et TV program om en som blir kalt hundeviskeren. I løpet av null time hadde han klart og få søte, veloppdragne hunder av de mest umulige. En kort bestemt lyd og de hørte etter. Lurer på om han kunne få folk av Terry. Antagelig. Men han er jo søt og snill ellers så da så….

Rekorder…..

I dag skal en franskmann ved hjelp av en luftballong stige opp til 40.000 meters høyde. Deretter skal han kaste seg ut av kurven og la gravitasjonene trekke ham ned til bakken i en hastighet på 1500 kilometer i timen.

Oppstigningen vil skje mandag ettermiddag norsk tid fra flyplassen North Battleford i den kanadiske provinsen Saskatchewan.

Varmluftsballongen har en diameter på hele 116 meter, og det er beregnet at den vil bruke 2,5 time på å nå 40.000 meters høyde. Nedturen varer i cirka 15 minutter.

Hvis Fournier lykkes med vågestykket vil han i så fall bryter fire verdensrekorder: Verdens lengste fritt fall, lengst tid i fritt fall, raskeste fallet for menneske og verdens høyeste bemannede varmluftballongoppstigning.

Jeg liker ikke….

Så er det mandag nok en gang. Synes det er mange mandager, kan det være at det er flere mandager enn fredager???? Har hatt en kjempehelg på hytta og har til og med blitt litt solbrent. I dag regner det litte grann, men det er meldt finvær fra i morgen.

I dag skal jeg til tannlegen. Jeg er ikke særlig glad i tannleger, det er utrivelig og det er dyrt. Jeg liker ikke tannleger. Det lukter medisin, det lukter frykt og det er ikke koselig. Og når man endelig er ferdig, venter det en stor feit regning. Så da så….