En fin dag og så er det helg!

I dag har jeg hatt en halv fridag. Min venninde Grete er på besøk fra Sunndalsøra og vi har vært på bytur. Spist god lunsj og gått i butikker. Nå sitter jeg og sutrer over mine føtter som gjør passe vondt etter å ha trasket rundt i mange timer på høye hæler. Skal ta en rask rydderunde nå før vi skal spise middag. Merkelig hvor mye rot to person og en bitte liten hund kan få til. Utakknemlig arbeid husmoryrket, men den tror jeg kanskje jeg har tatt før.

Nå skal jeg spise, og så skal jeg begynne å hekle sjal. Hadde fått et fint mønster av Eli, men finner det ikke igjen, så nå har jeg annet.Det er 1,70 meter langt. Tar nok litt tid det regner jeg med. sjalet er fint med et fint bredt mønster langs hele kanten.

I morgen skal vi på tur til Åre sammen med Kalle og Anne-Lise. Drar tidlig, men Terry har vel allerede mast meg opp likevel. Så da så….

Et øyeblikk av lykke!

Noen få ganger opplever man øyeblikk som er så gripende at man akkurat i det øyeblikket synes…. at bare det ene minuttet gjør livet verdt og leve. Ofte er det bare små stunder, men i …fullstendig lykke. I dag morges opplevde jeg en slik stund. Terry og jeg gikk tur i friområdet nær der vi bor. Da vi kom på toppen, var horisonten så vakker, himmelen hadde en spesiell fin lysblå farge i en retning og en fin rosa farge i den andre retningen. Det grydde av dag og lyset var på vei frem. Jeg ble stående helt stille og bare nyte. Byen under lå helt stille, den var vakker, dekt av nysnø. Herlig!!!

I dag skal jeg ha en halv dag fri. Min venninde Grete kommer fra Sunndalsøra og vi skal ha en damedag. Vi skal gå ut å spise en god lunsj. Ettersom både Grete og jeg har (om ikke svart belte så temmelig mørkt) i shopping finner vi vel litt atspredelse i en slik syssel også…så da så….

Inspirasjon!

Noen mennesker inspirere deg til å prestere bedre, eller de kan inspirere deg til å
begynne med nye ting. I dag fikk jeg en e-post fra en av dem som er slik. Det var han som inspirerte meg til å begynne å blogge. Han har også vært en faktor i min egen personlige utvikling. I dag sendte han meg en link til sin og konas hjemmeside. Virkelig imponerende. Samtidig fikk jeg tilbud fra hjemmeside leverandøren på et prøveabonement. Før jeg viste ordet av det hadde jeg bestilt. Har vel egnetlig ikke mye tid til overs, men det sies du har tid til det du ønsker å gjøre…så da så….Har du noen tips Knut!!!!

Full fart!!!

Denne uken er det full fart hele tiden. I dag er det styremøte i Arbeideravisa etter jobb. Heldigvis har jeg fått varselt at jeg ikke stiller til gjennvalg. Har stor interesse for utviklingen i avisa, emn føler ikke at jeg har tilstrekkelig med kompetanse til å sitte i styret. Har uansatt bestemt meg for å begrense aktiviteten utover da jeg hadde et skikkelig smell for et års tid siden (eller var det to)

Tenkte at jeg skulle få tid til å kjøpe garn til sjal i dag. Får se når møtet er ferdig. I går kveld var det et nytt årsmøte, nå er det mange slike. Litt moro er det og da. Bare dte ikke tar overhånd….så da så….

Næringslivet sparer AFP milliarder!

Forstår ikke hvorfor bildet av fanen vår ikke kom med. Hadde så lyst til å presentere den en siste gang. Men for prøve i kveld når jeg har bildet tilgjengelig.

I dag skal vi ha dagkonferanse om pensjon. Vi skal ha innledninger både om Avtalefestet Pensjon og Obligatorisk Tjenestepensjon. Mange synes pensjon er vanskelig, meg selv inkludert, men det er likevel viktig å opparbeide seg såpass kompetanse at man vet hvordan alle disse ordningene slår ut for den enkelte. En dag er det forhåpentligvis pensjonen vi skal leve av. Da må vi sørge for at den er tilstrekkelig stor og ikke forringes gjennom alskens nye reformer.

Leste i går en artikel som heter “næringslivet sparer AFP milliarder. Da spisset jeg ørene. Forklaringen var at med den foreslåtte AFP ordningen måtte hver enkelt APF pensjonist ha en levealder på over 92 år for at arbeidsgiver skal komme dårligere ut enn i dag.

Ok, dersom vi tar vare på helsa…..kanskje får vi litt igjen….