Stakkar meg!!!!

Jeg er  blitt forkjølt, pakke tett, snørra renner, jeg hoster  og nyser, kort sagt det er veldig synd på meg. Jeg har vært i retten i hele dag og prøvd forgjeves å se frisk og opplagt ut. Stakkar meg.

Etter at jeg var ferdig i tinghuset var det rett på møte i AØF,. heldigvis varte ikke det lenge så nå er jeg kommet hjem. Sofaen roper på meg. Den ser god ut. Varm kaffe, sofa og TV slik blir dlir det resten av kvelden. 

I morgen drar vi til Steinkjer, det skal være styresamling og julebord.  Dag og Wenche skal passe Terry. Tusen takk for det, aldri nei i deres munn når en  trenger hjelp. Denne gangen til tross for at Wenche ligger med prolaps.

Det er veldig synd på meg ……Så da så….

Julebord transporten!

Julebord transporten 012

I går kveld var jeg invitert til julebordet i pensjonistforeningen "transporten".  Her er to av medlemmene, blide som naturlig er i slike sammenheng. Under møtet fikk jeg en fin gave som takk for den hjelp de har fått under turer og lignende. Veldig hyggelig …

Det må spøke!!!!

Jeg har ryddemani, jeg rydder og jeg rydder, alt må legges bort. Forsåvidt greit det, slik skal det være i bedre hjem )-:. Problemmet er at jeg husker aldri hvor jeg har ryddet det bort. Siste uke satt jeg på mitt kontor med en konvolutt med papirer. Da jeg var ferdig med dem måtte de som seg hør og bør ryddes bort. Like etterpå skulle jeg ta de frem igjen,…..men de var borte….Jeg hadde ikke på den tiden reist meg av kontorstolen, men borte var de og borte er de…

I går skulle jeg sende et fullmaktskjema….jeg hadde det med på jobb, men finner det ikke igjen, nå har jeg lett i alle skap og skuffer, men borte er det…..og basert på tidligere erfaringer borte blir de.

Nå er det spøkelse i aktivitet på Bakke Gård hvor jeg arbeider. Det skal være en nonne som går igjen. Jeg forstår imidlertid ikke helt hva et spøkelse skal med fullmakter og mine andre kjedelige papirer, men man vet aldri.

Jeg er et  rotete ordensmenneske…så da så……

Når St. Peter banker på!!!!

Dersom St. Peter banker på min dør og sier at  jeg kommet til veis ende, men jeg skal som en gave fra han få gjenoppleve en valgfri halv time i livet før han henter meg. Et vanskelig valg…..men jeg ville antagelig velge en halv time tidlig på morgenen når jeg våkner før klokken ringer og vet at jeg kan ligge der i vamen, i den gode mye sengen, på armen til kjæreste og bare vite at det er en halv time til jeg må stå opp…tror jeg….eller jeg ville velge en tidlig morgentur en søndag hvor jeg vet jeg har en hel dag til rådighet, og hvor jeg kjenner at livet og gleden bobler i meg….tror jeg….eller jeg ville velge en halv time med barnebarnet på fanget, et tannløst smil og tillitsfulle blå øyne og pyntet i matrosdress som mormor har kjøpt. Tror jeg…eller jeg ville velge en halv time med mitt andre barnebarn slik som sist vi møttets hvor han rakte armene mot meg og ville sitte hos farmor, tror jeg…..eller jeg ville velge følelsen en halv time hvor man har fått et godt resultat etter en godt utført jobb , hvor hjertet banker i stolthet og glede over at jeg kan… og får det til…..eller jeg ville velge en god prat med kjæresten hvor ingen TV er på og vi kan sitte i ro og fred og bare være i hverdagen….tror jeg….eller jeg ville velge en halv time om våren når muselabbene nettopp har vokst ut på trærne og vårens håp om livets fortsettelse kjennes fysisk  i kroppen.  

Eller jeg kan bare prøve å leve alle disse øyeblikkene som best jag kan, for av og til har vi gode øyeblikk i livet som skal leves og nytes. så da så…..

Alt for lite tid!!!

Det er alt for få timer på lørdag og søndag. Alt for liten tid til alt du vil og skal gjøre. Når jeg tenker etter er det alt for få timer ellers i uken også. Bare 24 korte timer i døgnet, ….alt for lite. I dag har jeg store planer over alt  jeg skal gjøre, men det er kun 7,5 timers arbeidsdag, egentlig alt for lite. Når jeg kommer hjem skal jeg lage middag, spise, før jeg skal gå tur med Linda. Etterpå skal jeg strikke lue til Hans Jørgen. Lovet å gjøre den ferdig før han må reise tilbake til Stavanger om et par dager, egentliog alt for lite tid. Så skal jeg prøve å få ferdig to nisser til jul, når jeg også har hendene fulle av andre håndarbeid som også skal være ferdig blir det alt for lite tid.  

Tidlig, tidlig søndags morgen.

Som vanlig måtte jeg tidlig opp for å gå tur med Terry. Klarer ikke å motstå de stor brune, bedende, trengende stakkar meg øynene . Så nå sitter jeg her, hører på John English og drikker min morgenkaffe, mens Jarle og Helle sover.  Etterpå skal vi på juleverksted på Leangen. Da blir det nok julenisser hele dagen.  , ,

Jarle kom fra Hemne med 30 kilo elgkjøtt i går, 10 kilo stek, 10 kilo kjøttdeig og 10 kilo biff. Hadde litt problem med plassen, så nå ligger en stor elgstek på benken ferdig til å stekes. Men ikke verdens beste pakker kan få en  serviett ekstra ned i fryseren. Det er stappe fult.  

Egentlig litt deilig å sitte i fred og ro tidlig på morgenen, med  god musikk, kaffe og blogge. Ikke noe stress, ingen
 plass jeg må dra før kl. 12.00, herlig……

Strikker for livet nå, har tenkt å gi bort en del hjemmelaget til jul, moro, men travelt……og snart  våkner resten og da skal vi spise frokost, god frokost…..

Skal vi danse!!

Nå går alt galt. Har skrevet tre ganger og mistet det like fort.  Men det har vært en fin dag. Klipte håret  men ingen har lagt merke til det ….uhhhhhuhhhh. Møtte gjengen til kaffe og kjøpte bursdagsgave til Jarle.

Nå har vi besøk av Helle som skal være til i morgen. Kooooselig. Dag og Wenche er på julebord. Vi har spist ost og kjeks og sett "skal vi danse"  l

Nå lurer hva vi skal se på neste lørdag når yndlingsprogrammet er slutt. Kjedelig.  

Fanemarkering!

Fanemarkering

I går gikk vi i fakkeltog for å markere at vi ikke aksepterer noen endringer i AFP ordningen.
Toget startet fra Marienborg , gikk om sykehus og til Trondheim torg. Her holdt HKs nestleder
Kristiansen en apell.

Et flott syn over Elgeseterbruen i halmørke, fakler, faner og plakater samt arbeidstakere som
 forstår viktigheten av å slåss for det de tror på.