Gammel dame – hun også!!!!

I går kveld dro Jarle og jeg til byen for å slappe av å spise en god middag. Etter liitt rådslagning bestemte vi oss for Big Horn Steakhouse og fikk det siste ledige bordet der. Koste oss med god mat og god vin før vi tok bussen hjem igjen. I dag skal jeg først på KBS for å handle og så på ettermiddag i bursdag hos søster Tone i Soknedalen. Hun fyller 43 år i dag. Gammel dame!!!!! hun også nå….

Jarle blir hjemme første del av dagen. han skal hjelpe Pål i nyhuset. Men han blir med til Tone etterpå. Bjørnar og Hege skal være med til KBS. Lillen trenger ny lue og litt klær for kjølig vær.  

Rødt for Burma!

Over hele verden i dag oppfordres folk til å gå med røde klær i sympati med demonstrantene i Burma.
Dersom man forstår viktigheten av et demokratisk samfunn og setter pris på sin egen frihet, bør man gjøre det man kan for å støtte andre som kjemper for sin frihet.

Det er fargen på munkekuttene som har gitt oppnavnet ?safran-revolusjonen? på det som nå skjer i Burma. Dette er et land der arbeidere ikke har noen rettigheter og der tvangsarbeid er utbredt. ILO har vært veldig engasjert. Også norsk LO har en historie for Burma-engasjement, og var blant annet med å stifte Burmakomiteen.

 

Mot helg!!

I helgen hadde vi planlagt å reise til hytta for å ta opp flytebrygge og stenge for året. Heldigvis ble det ikke noe av det. Men min bror Dag og Bjørnar skal være med Jarle utover for å ta opp flytebryggen på søndag og så tar vi resten en helg ute i oktober.

I dag har jeg vært hos legen. Skal tilbake om 14 dager for å ta bort en kul i foten. Det skal gjøres på legekontoret med lokalbedøvelse.

Skal bli deilig med helg nå. Gå på KBS på lørdag å spise frokost, ligge lenge (om Terry vil) slappe av og sist men ikke muinst får litt orden på rothuset. Sist helg hadde jeg kurs for tillitsvalgte i foreningen. Ikke mye fri da nei…. 

Følelser!

Jeg er et følelsesmenneske. Jeg gråter lett, jeg blir lett rørt, jeg blir lett lei meg, blir fort glad, gledes lett over småting, kan føle med hver trevl i kroppen at jeg lever, jeg er et følelsesmenneske. Egentlig er jeg glad for det. Jeg mener det er viktig å riktig å få med seg alle sider av livet. Det å føle sterkt for ting. På mange måter er det godt. Men når de negative tingene kommer, da er det ofte litt vanskelig. Sorg, skuffelse, bitterhet, alt føles veldig sterkt.  Men noen ganger tenker jeg at det negative må være med for at man skal kunne oppleve de positive følelsene fult ut. Så da så……

Det hjertet er fullt av og så videre!

Lillen igjen!

Her har vi igjen et fint bilde av lillen vår, Andreas. Jeg elsker å være bestemor, se på vidundrene å tenke på at våre linjer lever i videre i neste generasjon. Et nytt liv vi får se vokse opp. Som vi skal være med på  å prege som besteforeldre. Få låne dem en gang i blandt. Få følge utviklingen tett og nære. Jeg elsker å være bestemor.