Kjøkkenskap…

Våknet svært tidlig i dag og bestemte meg for å stå opp å vaske kjøkkenskap. Lurte litt på hvordan jeg kunne finne på noe så dumt underveis, men nå er jeg ferdig og det er ol right. Men min vane tro så klarer jeg ikke å stoppe når jeg først er begynt så nå skal vaskerommet og arbeidsrommet til pers. Med meg er det enten eller- ingenting noen ganger og alt på en gang andre ganger. Har også vært å handlet så nå er vi klare til å begynne hverdagen igjen. Jarle stakkar sitter i godstolen med vond rygg. Trenger litt hvile nå etter alt plattingarbeidet. Mens jeg er full av energi og svært glad for å være hjemme, og ha en dag uten regn selv om det er bare 7-8 grader og høst i luften.

Verdens åttende vidunder!!

106753-108

Vår lille BoBo heter nå Andreas og vi begynner allerede å bli godt kjent. Han er veldig rolig og sover over natta til tross for a han er bare tre uker gammel. I går fikk jeg en hyggelig overraskese fra Bjørnar. Han hadde laget et fotoalbum med bilder av Andreas første dager. Kjempemorsomt og veldig koselig av han å tenke på det. 

Yndlingsgavene i de siste årene har vært bilder av barnebarna. Dette tok jeg sev i dag da vi var innom.  Andreas koser seg med morfar og mormor. I dag smilte han til meg. Men bare så jeg ikke skulle blli alt for bløt… tisset han på meg etterpå.  Men Andreas er mormors gutt og får gjøre som han vil. Jeg er da vaskbar så da så……..

Noen som vil på plattdans??

106753-107

Her er resulttatet av to dagers hardt arbeid. Eller egentlig tre, det tok noen timer og frakte alt materiellet frem også. Neste år skal den gamle delen av plattingen til pers slik at alt blir likt, og så må vi ha gelender selfølgelig. Men etter det ——har noen lyst til å komme på plattdans????????

Ikke Jarle, han har ødelaggt ryggen —–stakkar….så da så……

Endelig hjemme igjen!

106753-106

Etter to uker i pøsregn på hytta er Terry endelig kommet hjem igjen. Her sjekker han om alt er som før. Ikke lett og være liten hund som skal passe på sitt revir. Her omkring kryr det av konkurenter som svært gjerne tar over plassen som gatas førsteelsker. Men nå er han hjemme og etter en tur landet han i senga og tok en velfortjent hvil etter to strevsomme uker.

Øverst på julekortlisten!!!!!

Jeg har aldri noensinne før vært gad for å komme hjem etter ferie. Men så har det pøset ned nå i seks dager. Ikke regn, men ekstremregn. Men til tross for alt regnet har vi fått opp ny platting mot sjøen, vi har ryddet og malt og fått unna slike ting mellom regnbygene. Svoger Torbjørn  har vært til stor hjelp og står nå øverst på julekortlisten. Vi er kjempetakknemlig for den hjelpen har har gitt oss med plattingen. Neste vår skal resten av plattinngen til pers, den er temmelig gammel og trenger utskifting. Vi skal også rive verandaen, men da er det slutt. Hytta er gammel og slitasjen begynner og synes så det er et stort behov for utbedring.

Nå skal jeg kose meg med Anne B. ragdes sitse bok og prøve å la være å bry meg med været. Manfdag er det striskjorte og havrelefse igjen oog et helt år til neste ferie. )-: 

Hjemme en liten tur!

Etter over en uke på hytta er vi hjemme en liten tur i dag. Måtte hjem for å delta på  et møte i forbindelse med valget. Egentlig veldig bra for nå har det regnet, non stopp i tre dager.  Øset ned…. for å være nøyaktig. Det tar på humøret å sitte inne på en hytte i tre dager i pøsregn. Men nå er jeg glad, skal se mitt nyfødte lille barnebarn, skal møte min mor og shoppe litt. Har ikke dusj på hytta så det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å gå i dusjen. Deilig.

Byggingen av den nye plattingen ut mot sjøen er i gang. Vi har hatt god hjelp av svoger Torbjørn som er kjempeflink. Brukte noen timer en dag på å bære materiellet bortover, men jeg har sittet inne mens gutta har arbeidet med det plattingen skal stå på.  I morgen tidlig kommer Torbjørn igjen å skal hjelpe til med å gjøre ferdig resten. Vi må derfor kjøe tilbake sent i kveld.

Nybåten har fått hvile seg de siste dagene, men det har da blitt noen turer. Har hatt mye besøk og noen har vært med på båttur. Lite godfisk å få, men i overflod med makrell. Greit nok en dag, men det er nok.  

Nå håper vi at det skal bli litt finvær de siste dagene av ferien. Nypllattingen skulle jo ha vært utprøvd.