Det jeg ikke gjorde så bra….

Diktet heter siste hilsen og er skrevet av Elin Brattås og kommer fra en samling som heter "truende – til litt av hvert". Jeg fikk diktsamlingen av henne etter at vi hadde mye kontakt i forbindelse med en sak jeg jobbet med. Saken tapte vi … verden er ikke alltid rettferdig. Men jeg fikk litt kreditt fra henne fordi jeg prøvde, så da så…..

Jeg tenker ofte på
hvem som skal legge blomster
på min kiste
når jeg er borte

Jeg tenker ofte på
hvem
som sier hva –
og om noen vil nevne
det jeg ikke gjorde så bra….

Vil solen skinne
den dagen?
Vil det komme snø,
eller regn,
eller ville
lyn og torden
være en himlens tegn?

Alt dette
jeg slettes ikke vet –
og akkurat nå –
vil jeg leve i all evighet!

Tenker en del på døden for tiden. Det blir lett slik når man har mistet så mange nære på kort tid.  I går var jeg glad, uthvilt og hadde masse energi da jeg kom på jobb. I dag er det tilbake til normalen igjen. Har tenkt mye på hvor viktig det er å bety noe for noen. Hvor viktig det er å få positiv respons på det du gjør. Jeg har aldri helt klart å akseptere at noen ikke liker meg. Jeg har i slike tilfeller prøvd enda mere og fått noen psykiske smell som har svidd. Men livet er slik enten jeg liker det eller ikke, noen vil like deg og noen ikke. Nå skal jeg prøve å bli bedre på å akseptere det og heller fokusere på det som fungerer og de forhold som gir meg noe følelsesmessig.  

Har jeg penger til overs vil jeg invistere dem der det er bra avkastning, er jeg bonde vil jeg så der det er fruktbar jord og ikke i stengrunn. Hvorfor skal det være andeledes med følelser. Det må være bedre å bruke det som er godt i meg selv, der jeg får respons. Der det betyr noe for noen og for de som ønsker å ta i mot det.  

Så får jeg prøve så godt  jeg kan å fungere med de øvrige. Og så lurer jeg fært på … vil noen nevne det jeg ikke gjorde så bra…. skulle gjerne vite det , hvorfor, det vet jeg ikke…. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg