Helg

Nå er det søndag igjen og nok en helg er snart over. Fredagens Les miserables var kjempebra.   Alle forventninger innnfridd i godt monn. En og  annen tåre ble det også. Det er en historie som gjør stort inntrykk. Litt påfylll av god kultur gjør godt. 

Lørdag morgen ble jeg vekt klokken fem av en man som hadde sett feil på klokka. Grytidlig ruslet jeg rundt med Terry  og nøyt en fin morgen. Det er midten av september og en av de dagene da det bare er godt å  være til.  Både Terry og jeg hadde en fin tur og en bra start på dagen, selv om vi var oppe før fuglene.

Etter frokost var vi på KBS for å drikke kaffe ogg kose oss. På kvelden var det storinnnrykk med kaffegjester. Jarle hadde laget bløtekke og jeg hadde stekt ostehorn.

Liv Maria ba om dukkene med en gang og var snart i gang med leken. Hun er utroliig flink til å leke og det er moro å høre på når hun snakker med dukkene. Håkon derimot likte seg ikke. Han har kommet i den alderen der han blir litt mer oppmerksom på folk: To hunder, et høylytt barn og mange voksne som snakket i munnen på hverandre ble f'or mye. Underleppen begynnte å dirre og tårene rant. Utrolig søt var han, men foreldrene ble nok litt stresset.   

Uansett så er han noe av det søteste jeg har sett og jeg kan ikke se meg mett på  han. 

I dag har Astrid vært på besøk. Hun ble med oss på dagens tur til andedammen. I kveld venter jeg seks venninner på besøk. Det skal bli ost, kjeks og vin etter hvert. Har vært ute å plukkket rogn og blomster til bordpynt. Bladene har enda ikke fått høstfargene så jeg lot de være denne gangen.  

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg