Quiltemøte i kveld.

Det å gå til et julebord med lutefisk, pinnekjøtt, ribbe, julepølser og medisterkaker er litt av det som gjør adventstiden så spesiell. Fin musikk, dansing og hyggelig samvær og  kvelden går fort. Nå hører det litt med, i alle fall for min del at det blir litt for mye av det gode, men skitt, nå for tiden er det ikke så alt for mange julebord. 

Gubben var opp tidlig i dag for å se nok en gang på oppvaskmaskinen før han gir opp og erklærer den død. Typisk at slikt kommer nå når det er så mye annet som gjør desemberlønnen litt liten. Selv har jeg ikke peiling, burde vel være litt mere interessert i slike ting, men det er blankt. Jeg nøyer meg med å lære å bruke dem, men bruksanvisninger og problemløsning er ikke helt min ting. Men ikke en gang min bedre halvdels nattlige vurderinger hjalp denne gangen. Vaskemaskinen har tatt kvelden. 

Nå skal jeg straks på trening og så er det noen timer til husmorsyssler før jeg skal på møte i Qoulitelaget i kveld. På disse møtene er det 70-80 sydamer som alle er bedre enn meg. Dette er ikke falsk beskjedenhet, men en objektiv obeservasjon og det lager meg ikke nevneverdig. Jeg er bare så imponert over hva disse damene får til. Vi har sånn Show og tell, men jeg nøyer meg med å se og nyte det andre får til. 

6 kommentarer

Siste innlegg