En ny helg er over.

Nok en helg er over og jeg sitter på frokoststedet og tenker litt på alt. Et høre er på radioen hvor man redegjør for ungdommers migrene. Et annet hører på lydene av blokken som sakte våkner til en ny uke. Den siste ble litt i overkant travel så denne uken skal jeg ta det litt mere med ro. Jeg syr mye om dagen. Denne genseren har blitt til og en adventsløper er på gang. Tenkte å fortsette litt på den i dag. 

I går spiste vi en av de store laksene vi fisket i sommer. Hege, Bjørnar og ungene kom på middag. Mitt yngste barnebarn Kristian tok på seg skylden for laksen. Den fikset jeg sa han med stor overbevisning. Nå liker han bedre å fiske den enn å spise den, men hjemmebakt flatbrød med smør går ned på høykant. Riskrem faller også i smak. Så er den laksen fortært, men det er flere igjen til en annen gang. 

 

6 kommentarer
  1. God morgen.Dette var en nydelig genser,tenk så kjekt å bare sette seg ned og sy sin egen da :=) tenker den laksen smakte veldig godt og guttungen likte den nok hi hi ,en dag innrømmer han det.Vi hadde et av barnebarna til middag for ikke lenge siden og han skulle ikke ha middag,brennsnuten jeg hadde likte han iallefall ikke,men han glemte seg helt bort han og før vi var ferdige ved bordet hadde han spist opp hele porsjonen han hadde fått :=) men innrømme att han likte det,nei det gjorde han ikke den dagen hi hi

  2. Så flott den genseren var..gøy å lage sitt eget..og sette sitt eget preg på det….Ny dag og ny uke står for tur….Ha en god ny dag!

  3. God morgen. 🙂 Kanskje det er det jeg skal gjøre istenfor å strikke, SY en genser. Så fin den var. Men nå kan jeg jo ikke sy da, så det stoppa visst opp før tanken hadde landa skikkelig. Ha en fin dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg