Jeg prøver å smile…..

Er det slik at mange av oss blir surere og mer kritisk med årene. Jeg har merket meg at noen av oss er veldig kritisk. Nå i forbindelse med den rehabiliteringen vi har gått igjenom har det nok sikker vært mange gode grunner til å henge med gjeipen og jeg har da tatt min del av geipingen, men alt kan da ikke være galt. 

Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ikke skulle bli en slik surkjærring som ser noe negativt i alt og alle, en slik som er helt overbevist om at alt vil gå galt. Men noen ganger må jeg jobbe litt med meg selv. Det er nok vanskelig å være positiv i alt og alle, men vi må ikke slutte å prøve. Vi har vårt å slite med og de har sitt. Det er ikke alt vi vet om. Et stort smil i hverdagen kan utrette mye. De aller fleste av oss gjør så godt vi kan. 

I dag skal jeg ha mestringskurs på sykehuset. Lære mere om sykdommen sammen med andre som har det likedan. Det blir hele dagen i dag og så to halve dager. Et bra tiltak spør du meg. Faktisk tror jeg dte blir en bra dag. (-:

10 kommentarer
  1. jeg er enige med deg,vi må aldrig glemme å smile uansett hva vi går gjennom,for det kommer alltid en ny hverdag og den vil vi skal være så god som mulig,og da må grums kastes bak oss.
   Ha en fin dag på sykehuset i dag da,kan være nyttig å lære om sin egen sykdom

  2. Viktig å smile ja. Det er vel ikke alltid like lett, men greit å tenke litt på det du skriver her. At man ikke trenger å tenke negativt om alt og alle. Fort gjort å gå i den fella.
   Selv er jeg heldigvis laga litt sånn at jeg tenker det beste til det motsatte er bevist. 😉
   Ønsker deg en fin dag på sykehuset. 🙂
   Fint med slike dager når man har ting som det kan være godt å vite mer om.

  3. Litt surere med årene. Jeg vet ikke, jeg ville kanskje kalle det mer kritisk. Livserfaring og forhold rundt oss gir kanskje en åpnere tilnærming til ting som skjer og beslutninger som tas rundt en. I tillegg kommer kanskje at det å ta til motmæle er enklere i godt voksen alder, erfaring og selvsikkerhet er kanskje bedre for de fleste av oss. Autoriteter falmer, og vi våger mer.
   Jeg velger skråblikket når jeg kommenterer saker jeg ikke kan slutte meg til og uttalelser som jeg mener fortjener et napp i pelsen.

  4. Jeg er veldig kritisk og har litt problemer med å stole på folk, men slik har jeg alltid vært. Smilet er der likevel. Trenger jo ikke se ut som ei sur, halvgammel kjærring selv om en til tider kan føle seg slik. Lykke til på mestringskurset.

  5. Ja smil til livet og livet smiler tilbake….Jeg håper jeg også klarer å unngå å bli en surkjerring…Jeg har fortsatt i minne hva jeg IKKE skal gjøre, og bli….hihih..Et flott kurs, og nyttig…ha en god dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg