En helg….

Her i huset er kosfaktoren rimelig høy. Det har vært en rolig helg. Ella og jeg var på julemesse sammen med Ellas søster. På messen var det åresalg og heldige meg vant to premier. En var et flott papirhjerte laget av sammenrullet kopipapir. Fikk utstilleren til å vise meg hvordan det gjøres og tror kanskje jeg skal prøve en gang. Så vant jeg armbånd og smykke laget av skinn. 

I går var vi på kirkegårdene for å tenne lys på gravstedene til foreldre, besteforeldre mm. Dit er nesten høytid og gå på kirkegården slike dager, se alle lysene og huske de som ikke lenger er. Det er noe med det at lysene symboliserer den plassen disse menneskene har hatt i våre hjerter og de glemmes ikke. Savn er en rar følelse, både vond og god på en gang. Vond fordi vi har ønsket dem her blant oss og god fordi savnet kommer fra de gode følelsene du har og har  hatt. 

I går ettermiddag kom Anne-Lise og Kalle på besøk og vi koste oss med trollkrem og nystekte vafler. Det var Rosenborkamp og både gubben og de to besøkende er mer en middels fan så kampen måtte sees. Det ender med seier og et steg nærmere seriemestere. Litt stolt må man kunne få være om man ikke er særlig opptatt av fotball også. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg