Rolig morgen……

Freden har senket seg i heimen. Hunden Jon Snow har dratt hjem og Åsta tar seg igjen etter all lekingen de siste dagene, Den hunden må ha noen bokstaver for mye. Hun blir aldri sliten. Jeg hadde ikke før stått opp i dag før hun stod der med en leke og så forhåpningsfullt opp på meg. Nå hjelper ikke det mye på den tiden for matmor er mere opptatt av kaffen og er ikke helt der enda. 

Det er skikkelig kaldt her i Trondheim nå. Minusgradene har senket seg mye på gradestokken og man trenger masse varme klær når man er ute. Jeg skal snart dra på trening, gleder meg litt til det etter en rolig søndag. Så tenkte vi å bake flatbrød før det er litt trim igjen i ettermiddag. 

Det går en serie på TV som heter «Vårt lille land». I går handlet det om en ungdom som var skutt flere ganger på Utøya. En både trist og så fin historie. Hva disse ungdommene måtte tåle denne dagen kan i vel aldri helt forstå, men det var fint å høre om hvordan hun fikk hjelp til å om ikke legge det bort i alle fall forstå at man lever videre og alt blir bedre, 

 

6 kommentarer

Siste innlegg