Rolig morgen……

Freden har senket seg i heimen. Hunden Jon Snow har dratt hjem og Åsta tar seg igjen etter all lekingen de siste dagene, Den hunden må ha noen bokstaver for mye. Hun blir aldri sliten. Jeg hadde ikke før stått opp i dag før hun stod der med en leke og så forhåpningsfullt opp på meg. Nå hjelper ikke det mye på den tiden for matmor er mere opptatt av kaffen og er ikke helt der enda. 

Det er skikkelig kaldt her i Trondheim nå. Minusgradene har senket seg mye på gradestokken og man trenger masse varme klær når man er ute. Jeg skal snart dra på trening, gleder meg litt til det etter en rolig søndag. Så tenkte vi å bake flatbrød før det er litt trim igjen i ettermiddag. 

Det går en serie på TV som heter «Vårt lille land». I går handlet det om en ungdom som var skutt flere ganger på Utøya. En både trist og så fin historie. Hva disse ungdommene måtte tåle denne dagen kan i vel aldri helt forstå, men det var fint å høre om hvordan hun fikk hjelp til å om ikke legge det bort i alle fall forstå at man lever videre og alt blir bedre, 

 

6 kommentarer
  1. god morgen.Nei leke tidlig på morgenen er nok ikke den rette tiden hi hi ,så Åsta må nok bare vente til ut på dagen.Trening ja ,etter gårsdagens fjelltur sliter kneet mitt så vi får se om jeg haiker eller orker spasere til strikkekafe.
   Vårt lille land var gripende å se ja,men godt når en får hjelp der en minst ventet det og greier å komme seg videre i livet,ha en fin dag da

  2. Ja, kulda griper om seg nå. Jeg hadde lånehund helga og den ville leke mitt i natten! Men den sovnet da igjen. Første tur ut var før seks, men den tok mannen min seg av. Vi hadde jo snudd klokka, så vi våknet jo tidlig. Jeg fikk ikke sett det programmet i går, men jeg får ta det siden. Ha en fin dag i den gryende vinter!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg