Det kan ta tid, men….

Nå når tiden er min kan jeg gjøre ting på en annen måte. Bruke tid til å lage flatbrød, fiskemat, god tradisjonsmat med friske råvarer, mat som tar litt mere tid, men som kommer ut i den andre enden som sunnere og bedre. Hadde jeg vært ung i dag ville jeg nok ha utdannet meg til ernæringsfysiolog, det er et fag jeg alltid har vært opptatt av. Det med hvordan den næringen vi inntar påvirker kroppen vår både negativt og positivt. Jeg har to forskjellige autoimmune sykdommer, begge kroniske og jeg merker godt hvordan maten påvirker helsen. Her har vi mye å hente tror jeg. 

Nå er vel bær en av de råvarene som vi bør spise mye av. Gubben gjør sitt på det feltet og kommer hjem med den ene bøtten etter den andre. Nå må jeg be om nåde, det er rett og slett ikke bruk for mere. Men man har da heldigvis folk rundt seg som tar i mot med takk. 

Men vi påvirkes også av mye annet, for eksempel det å tilføre livet positivitet i form av hyggelige opplevelser. Så som i går da tre damer dro på biblioteket på “Strikk og lytt”. 50 damer med strikketøyet på fanget og høytlesning. Skikkelig hyggelig. Blir nok en månedlig happening utover høsten og vinteren. 

 

16 kommentarer

Siste innlegg