Jeg burde ha…..

Jeg har masse norske epler og burde ha bakt eplekaker, jeg har masse rot på hobbyrommet og burde ha ryddet der, jeg har mange ting jeg skal sy, men jeg tenker jeg tregner å slappe av litt først. Det har vært noen hektiske dager etter den fatale turen til Einungdalen med «Transporten» hvor en av våre medlemmer døde fort og farlig. Den tiden i bussen med livredning og alt der sitter i kroppen enda, Så har det gått i ett etterpå og jeg mangler roen til å tenke gjennom og legge saken litt bort. 

Litt senere skal jeg sykle opp til Tiller å klippe håret,  Jeg likte godt den damen som klippet meg sist og da jeg bestilte time skulle jeg be om henne, men husket ikke navnet, Jeg viste derimot at hun var polsk og formidlet dette til damen i resepsjonen. Det var tre polske damer ansatt, men så nevnte hun navnet og da husket jeg det. 

Så i ettermiddag skal jeg være med Hege for å kjøpe fødselsdagsgave til henne. Hun ønsket seg en kosedrakt og da er det jo enkelt. Særlig når hun plukker den ut selv. Men før alt dette tror jeg at jeg tar det litt med ro, så får eplekakene og hobbyrommet være til i morgen. 

10 kommentarer

Siste innlegg