Ville elleville.

Tenk dere en fin høstkveld i godt selskap på Lerkendal sammen med 8000 Rosenborgsupportere og et Rosenborglag som i perioder spiller kjempebra. Juble for å med hele tre scoringer. Sitte der å bare vite at akkurat nå er alt fint. Være litt gal og glad.

Hjemme har det kommet masse fiskemat i fryseren. Blir godt å finne utover vinteren. Her i huset er vi blitt litt manisk på ernæringen. Alt må lages fra bunnen av og alt må være sundt. Vi kjøper kjøtt og kverner selv til kjøttdeig og slikt, unngår hvetemel som best vi kan og koser oss med det. Litt vanskelig med det hvetemelet. Det er liksom over alt og i alt, men man kan venne seg på det og finne bra alternativ. 

I går ettermiddag syklet jeg til byen for å møte datter Hege på jobb. Vi skulle på visning hos en fotograf som hadde tatt bilder av ungene. Bildene var kjempefine og både Hege og jeg vokste et par cm av bare stolthet. Vi har verdens fineste barnebarn, og det har jo alle andre også. Men den fotografen hadde fått frem alt det beste i dem, sårbarheten, sjenertheten, søskenkjærligheten og alt det som gjør dem til dem. Så skulle man klare å velge bare ett og gjøre det der og da. 

Nå i dag trenger jeg litt hviletid. Kroppen er trett kjenner jeg og har godt av en dag i hjemlige omgivelser. Så da blir det vel å surre litt rundt her. Alltid noe som trenger en villig husmorhånd. 

8 kommentarer

Siste innlegg