Vær varsom eller.

Terese Johaug er tilbake på landslaget, Trond Giske har sluttet å tafse og Per Sandberg har tatt over som favoritt i lampelyset. Terese burde sikkert ikke ha vært der i fra starten av, men hun hadde nå et stort munnsår og det er omtrent to års straff for å ta salve på. Trond Giske har vel ikke vært helt god, men maken til styr i media skal man lete lenge etter. Man kan vel si at det til en viss grad er selvgjort, men når man tenker litt over den saken, kan man jo lure på hvordan han klarer å få tungen sin ned i halsen på en motvillig partifelle. Tafsingen kostet han dyrt og selv om jeg er en stor tilhenger av kampanjen så gikk det vel langt nok. 

Per Sandberg har fortjent eller ikke må nå tåle medienes grelle rampelys. Jeg husker en som ikke helt tålte det samme kjøret for ganske mange år siden og tok livet sitt..  Jeg husker også stakkar LO lederen Liv Gerd som nok kunne ønsket at det ikke var noe som het nyheter noen uker. 

Det oste av rettferdig harme da Per møtte pressen i går. Det var ingen angrende synder vi så langet ut til venstre og høyre og litt i sine egne indre kretser også. Hans noe yngre kjæreste er etter sigende en knekt kvinne og det kan man vel ha litt sympati for. I alle fall om hun ikke er en iransk spion eller er ute etter våre statshemmeligheter. Nå kan det være litt vanskelig å forstå hva hun ser i sinte noe til årskomne, men man vet vel aldri hvor Amor skyter sine piler. 

Vi er nok ikke snille nok med hverandre og pressen bør se litt mere på sin «Vær varsom plakat». Det er mennesker vi holder på med og mennesker er sårbare. Vi skal ikke sparke de som ligger nede, men rekke ut en hand å trekke de opp. 

 

Siste innlegg