Det regnet.

Det regnet til gangs i går ettermiddag på campingplassen og vi bestemte oss for like godt å kjøre hjem. Vi startet ikke før på ettermiddagen og det ble skikkelig sent før vi kom hjem. To av ungene satt på med oss og jeg må bare skryte av hvor tålmodige åtteåringene var. Snille og blide og bare kos selv om det var langt og varmt å kjøre. På vei hjem kjente vi røyklukten fra brannene i Sverige flere ganger. Det er nok ingen spøk og være brannmann nå om dagen. 

To hunder tok godt i mot oss og i dag slåss de om oppmerksomheten. Nå har de blitt tatt godt vare på av min gudsønn som har bodd her mens vi var borte. Den mannen er et unikum. Det er så godt å slippe å engste seg for hunden mens vi er borte. 

Så er det godt å være hjemme igjen, men vi har hatt en skikkelig fin uke i Orsa. Samværet med Hege, Bjørnar, Andreas, Silje og Kristian har gjort saken enda bedre. Takk for en fin tur og koselig selskap. 

4 kommentarer
  1. For en fin tur dere har hatt, og likevel hatt stell og pass til Vofsen. Det er bra 🙂 Håper de får bukt med brannene for godt nå snart 😮

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg