Åsta liker ikke ekorn.

Så er vi på plass på hytta igjen. Begynner å bli litt lei turene frem og tilbake, men det er jo herlige når man først er kommet frem og pakket ut. Det ble stort sett strikking ute på plattingen i går, men i dag tenkte jeg meg ut på tur. Det er overskyet så jeg vet ikke helt hva og hvor, men skal i alle fall få rørt litt på liket. Kanskje en tur med båten til Magerøya nå på formiddagen. Der kan man gå opp på toppen og få en fantastisk utsikt. Vel verdt turen. 

Gubben har laksedilla og kom hjem med en kilos laks i går. Klokka halv fem i dag var han i gang igjen, fikk en på kroken som var helt inne ved båten før den slapp. Ikke helt fornøyd da som man kan forstå. 

Åsta har sitt fulle hyre med å passe på. Her er ekle farlige ekorn og måker som bråker. Jeg er mere redd for ørnen som kretser rundt her med en hale av sinte måker hakkende etter henne. Stakkaren flyr ikke langt før de er etter henne, men det er også en advarsel til oss om at hun er i nærheten. Hun har nok sultne unger i reiret rett er borte, men Åsta står ikke på menyen om jeg kan føre noe med det. 

4 kommentarer
    1. godt dere får være i ro noen dager da når dere først er på hytta :=) ,skyet her også i dag men litt lummert,så buksene måtte vike for en sommerkjole :=) kjedelig å misse laksen,så krysser vi fingrane for att nye biter på.Ja ørna har det ikke lett stakkar,hun vil jo bare finne mat til sine hun som alle dei andre fuglane,noen har det virkelig ikke like enkelt :=)

    2. Uff…ja..du må passe på åsta..så hun ikke blir tatt av ørnen…Godt dere blir varsla…Du må kose deg på hytta, og håper du har hatt en fin dag ute på tur!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg