Endelig…..

Undrenes tid er ikke helt forbi. I går åpnet de opp verandaen og den er klar for bruk etter et års venting. Nå ønsker jeg alle sakseheiser, alle bormaskiner, alle bordsager  og alle mennene som bruker dem, om ikke dit pepperen gror, så i alle fall et sted der vi ikke er. 

Nå trenger verandaen møbler og blomster og det skal det bli i dag håper jeg. De gamle har endt opp på hytta, de som var der før gikk av med pensjon og ville ikke passet uansett. 

I går var jeg i byen for å jåle meg litt til. Nytt på neglene, farging og napping av bryn og kjerringa fremstår i en ny og bedre utgave. Så er det slik at ikke langt unna der jeg var ligger det en stoffbutikk og stoffbutikker de bare roper på deg.  Jeg har så til de dilla på å sy for tiden og bruker noen timer på hobbyrommet for tiden. Nå har jeg arvet gardinprøver av Ella og prøver å lure til en løper av de. Om det blir tid til overs skal jeg prøve å gjøre ferdig den i dag.

Det var egentlig litt komisk i går. Jeg fortet meg hjem, tok på shorts og stupte ut på den nakne verandaen med en stol og et glass vin. Hadde ikke før satt meg ned før solen forsvant og den er fortsatt borte. 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg