Triste greier…..

Livet er tøft mange ganger. For noen dager siden tok en ung gutt livet sitt ved å hoppe fra en bru rett her oppe. Så hørte jeg på radioen i går at  tallet på selvmord blant unge mennesker var mye høyere enn jeg hadde forstått. Ikke vet jeg grunnen til at han valgte å ta livet sitt, men et ungt liv som går tapt på den måten er nesten ikke til å forstå. Jeg vet heller ikke om det er flere nå enn før, men man kan begynne å lure på om ungdommene våre har det tøffere med mange ting enn det vi hadde.

Så får andre mennesker triste beskjeder om sykdom enten selv eller hos sine nærmeste. Sykdom  rår ingen med, men på mange andre områder må vi prøve å være snillere mot hverandre. Være litt rund og aksepterende, prøve å gå litt i deres sko før vi dømmer og gjør livet tøffere for hverandre. Kanskje ikke sette så høye krav til seg selv og til andre. Være glad i og glad for mennesker man har rundt seg. Man trenger ikke være best av alle bare den beste versjonen av seg selv. 

 

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Ja, den siste setningen din er så sann. “Man trenger ikke være best av alle bare den beste versjonen av seg selv. ” Trist når noen velger å avslutte livet og ekstra ille er det med de unge. De har jo ikke levd livet enda. Ja, vi får prøve å støtte opp der det trengs.

  2. Mye trist ja..man får prøve å ta vare på hverandre som best en kan..men ikke alltid det hjelper dessverre…men det skader uansett ikke <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg