Kjærlighet er….

  •   

For noen år siden kunne vi stadig se små søte tegninger under teksten «Kjærlighet er». Det var alltid de små tingene og de fikk meg til å tenke. For hva er kjærlighet annet enn omsorg og det å ville glede, lette livet for de de er glad i, se og kjenne igjen det som ligger under og det som når alt kommer til alt er det som gjør en forskjell. Mannen som brer på deg om natten….kjærlighet. Et godt måltid….kjærlighet, ta oppvasken…kanskje er det også et tegn på kjærlighet. Så mange små ting som sier like mye som store ord og fakter. En rikdom uten tall, med en mye større verdi.

I går møtte vi pensjonistens bror og kone Ole og Grete på Gammelåven i Aure. En hyggelig dame ser verte oss kaffe, kaker og en god prat. Hun har innredet et gammelt løs til et hyggelig lokale med hjemmelagede flotte skinn og strikkevarer. En fin uteplass hørte med og der måtte man jo være i finværet. Så ble det en hyggelig stund med gullungen og svigersene. 

Ellers så koser vi oss med barnebarnet i helgen. Det har blitt litt fisk, litt yatzy og i går fikk kosungen Muffe Luffer til kveldsmat. Han begynner å bli stor nå og man kan omgås på en annen måte, prate sammen og vite at han reflekterer over mange ting både nære og fjerne. I dag kommer sønnen min for å prøve laksen. Blir nok ikke mye å se til gutta da. 

Siste innlegg