Konfirmasjon i dag.

Silje og Kristian hadde voksenselskap i går, barneselskapet hadde vært dagen før på trampolinepaken, hele klassen hadde vært der, men bare 2a og en fra 2b. De hadde vært grå gruppe, men bursdagsbarna hadde fått gullarmbånd, de hadde hatt det veldig fint og de skulle ha enda et selskap for tante Kristin hadde ikke anledning i går. Det er to friske fine unger som er blitt hele åtte år. Tenk det. 

Så var vi ute å spiste middag sammen med Ella og Tron. God mat og hyggelig selskap er ikke det verste som finnes. Det er koselig å sitte sammen over et godt måltid og bare være sammen om maten og selskapet. 

I dag er vi tidlig oppe. Vi skal i konfirmasjon til min nevø Esten. Det er både fint og litt vondt på en gang. Jeg tenker på min søster hver dag og nå har hun vært ekstra til stede. Man burde kunne få vært med i sin sønns konfirmasjon og han burde kunne fått hatt sin mor der. Men sykdom og død styrte dette og ingen kan gjøre noe med det. 

Nå i morges tenker jeg på Esten så langt. At vi møttes for å drikke kaffe da de var på vei hjem fra fødeavdelingen, på alle andre øyeblikk sammen med Tone, Odd, Hans-Jørgen og Esten. På den lille gutten med lys lugg og verdens blåste øyne. I dag blir han konfirmert og vi er heldige som får være med å feire dagen hans. Jeg håper at alt går bra med han og at han blir alt det hans mor ønsket for han. 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg