I dag…..

Her er litt mere liv i leiren enn det som er vanlig. Jon Snow skal være her en ukes tid og han kommer med masse liv og masse energi. Men gjensynsgleden er stor når de to treffes og det tar et døgn før de roer seg skikkelig ned. Jon vil veldig gjerne kose med Åsta, men divaen gjør seg kostbar slik damer noen ganger gjør. Hun er husets hund og det må  yndlingen forstå. 

Hege og Bjørnar vartet opp med grillmat i går. Så fikk vi litt sol på kroppen og en hyggelig prat på kjøpet.

I dag er planen å ta en tur på Ikea. Jeg ønsker meg utekjøkken på hytta og da skal vi se litt etter det. Saken er googlet og You Tubet etter alle kunstens regler så jeg har litt peiling. Nå er det ikke bare hva  vil ha som gjelder, jeg har ikke så stor lommebok, men noe som fungerer må man vel få til. Vel hjemme derifra kommer Ella på formiddagskaffe og så skal Linda og jeg på tur i ettermiddag. 

Utenfor kryr det av rehabiliterings folk. Nå gjenstår bare verandaen og utearbeidet i denne blokken og resten ligger såpass unna at vi slipper bråket derfra. Nå kunne jeg tenkt meg å få verandaen ferdig. I går lurte vi oss utpå med hver vår stol selv om man nok ikke skal gjøre det. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg