Ut på biltur…..

Det har øset regn ned hele uken, men likevel så er alt greit. Turen til Kristiansund gjorde godt, litt avveksling fra innelivet i våte hytte omgivelser. Det regnet litt i Kristiansund også og ferja gynget godt på overfarten, men ikke nok til at det var noen grunn for bekymring. Anne-Lise og Kalle er hyggelig selskap og når man kjenner hverandre så godt over veldig mange år så er det enkelt å være sammen. 

Disse dagene her ute har gjort oss godt. Det har vært rolige dager, nesten alt for rolige om det blir for lenge, men jeg tror vi har hatt  behov for å roe ned litt nå. Ikke minst å komme seg bort fra rehabiliterings styret hjemme. Men nå blir det vel ikke lenge før de flytter videre til neste blokk og da tar de nok både sakseheiser motorsager og bormaskiner med seg og livet blir normalt igjen. 

Blir det noen øyeblikk med opphold i løpet av dagen skal jeg gjøre ferdig siste del av staudebedet. Mye er spadd opp, fjernet stein og fått nytt lag med matjord og gjødsel. Hadde vært fint å fått det gjort før vi drar hjem i morgen. 

8 kommentarer

Siste innlegg