Hvor blir det av våren?

På lørdag hadde vi et lite håp om vår. Etter det har det snødd og fin hvit ny snø ligger som et teppet over våren. Nå er snøen bløt så den tiner vel fort når det kommer til det, men i mellomtiden gjør vi det beste vi kan ut av det. Linda og jeg som var på vår ordinære  torsdags tur  i går kom hjem bløte og kalde. Jeg som har bestemt meg for at nå er det nok store sko og tykke ullsokker la avgårde i joggesko. Ikke særlig lurt for joggeskoene tok til seg alt det kalde bløte og jeg var våt til skinnet. Må vel vente litt til før vi bytter ut vinterklærne. 

I går kom en av de to elektrikerne som skal sluttføre rehabiliteringen inne i vår leilighet så nå har vi fått spotter i taket. Den andre vet vi lite om annet enn at han kommer en gang. I mellomtiden ligger det skjøteledninger over alt ettersom det ikke er strøm i alle kontaktene. 

Så har vi endelig fått bestilt oss tur til Island. Det har jeg ønsket i mange år og nå blir det, men ikke før i mai. Gleder meg…..I løpet av dagen kommer Anne på besøk og vi har vaffelrøren klar….

Siste innlegg