Det er da påske…

Mange har nok startet påsken før helgen, men jeg har ingen spesiell påskefølelse enda. Vi ville vanligvis vært på hytta, men det er kaldt enda og vi har bare sommervann. Tiden etter jul har egentlig vært en lang ventetid. Vi venter på noe hele tiden og det er ikke så lett for en som er så utålmodig som meg. Men sånn etter i dag er det skikkelig påske og jeg kommer nok i stemning selv her uten særlig påskepynten. (den er på hytta).

Åsta og Jon Snow starter dagen tidlig. De vil ut og gjøre sine nødvendige ærend. De har en god taktikk for å få det som de vil. Kos og nuss og bedende øyne…da må det en sterkere sjel enn meg til for å motstå. Nå er det greit å starte dagen tidlig, men kanskje kunne jeg nok greid en time til i sengen. I kveld drar Jon hjem med sine. De har vært på ferie i Italia. Gerd hadde en skikkelig ekkel opplevelse på flyplassen i London. Hun ble hentet av politi på flyet og ble forhørt og kroppsvisitert. En skikkelig ekkel opplevelse. Her var ingen ting galt, men hun hadde vet redd for at noen hadde puttet noe i bagasjen hennes eller noe slikt. 

Nå skal de på tur igjen i april og da kommer gutten hit igjen. 

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Uff, så ekkelt å bli stoppet sånn som hun ble. Aldri blitt det heldigvis. Så koselig dere skal passe han igjen snart da, det blir nok greit for Åsta, selv om hun blir litt lei innimellom 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg